JULIA K

Sommarens skönaste skjorta och dagens söta!

IMG_0698

IMG_0695-tile

IMG_0677

IMG_0696

IMG_0702-tile

IMG_0681-tile

Hej finisar!

Hoppas ni har det bra!

Det var länge sedan jag var ute på vift så idag tog vi oss iväg på lite ärenden/jobb/miljöombyte. Ibland behövs det sådana dagar också.

Väl hemma blev det älskade trädgårdsbuketter plockade. Altanhäng. Kattungegos. Och en ljuvlig sommarlovsmiddag som tillagades på grillen. Typ det godaste på riktigt länge. Carlos gjorde spett med entrecote, grillade grönsaker och bea till. Är S Å köttsugen just nu och det kanske hänger ihop med mina dåliga järnvärden. Så jag försöker att äta järnrik mat ( en himla massa broccoli som lunchtillbehör ) och kroppen är uppenbarligen sugen på det också.

Tänkte tipsa om sommarens skönaste skjorta som några av er frågat om. Den är i 100% lin och sådär tunn, sval och alldeles perfekt klassisk i modellen. Är lite sugen på en till i en annan färg. Den blekrosa är ju hur fin som helst!

För er som är sugna på en likadan så finns skjortan i ett gäng olika färger att köpa på Gina Tricot.  

Klicka HÄR för att komma till skjortan .

Nu kvällsmyset!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åå tack Julia?! Nu blir det ett besök till Gina Tricot??? man vill ju ha den i massa färger! Den randiga blå, den randiga rosa och ljusrosa?? blå är alltid fint det har jag en i garderoben från h&m som jag är supernöjd med! Hihi roligt det där med cravings! Jag åt Ekströms jordgubbskräm med mjölk i mängder (äter skdrig det annars, men åt som liten förr) brysselkål i mängder och leverpastej.
  Kram!

  Malin 2016-07-20 09:55:18
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Men du EXAKT sådant åt jag med flickorna i magen. Typisk ”dagis mat ala 80 talet ”.
   Jaa jag ska nog ta mig en tur jag med för in skjorta används flitigt. Kan vara skön nästa sommar med en liten bebis också tänker jag. Kram! Julia

   juliak 2016-07-20 11:54:17
   Svara
 • Stort och varmt grattis!!! Vad spännande och underbart med en liten bebis. Vackert med luktärtor!!! Kram Sofia

  Sofia 2016-07-20 09:13:07 http://plommonet3.blogspot.se
  Svara
 • Den där skjortan är underbar. Köpte en ljusblå i våras och den är en klar favorit denna sommar

  Villa Grön 2016-07-19 22:43:35 http://www.villagron.blogg.se
  Svara
 • Roligt det där med olika cravings 🙂
  När jag väntade min dotter var jag sååå sugen på pulvermos… what liksom..?!??
  Härlig skjorta!
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2016-07-19 22:18:41 http://www.ekenasliv.se
  Svara
  • Svar på Ekenäslivs kommentar.

   Haha sjukt. Men jag kan förstå det. Är också sugen på skumma ”barndomsgrejer” som jag egentligen absolut inte gillar idag. Kram!

   juliak 2016-07-20 07:48:52
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!