JULIA K

Energikick och dagens sysslor!

IMG_0341

IMG_0340

IMG_0338

Heeeeej!

Välkommen åter kära efterlängtade energi! Jag har ju haft en tid av av lite trötthet, allergi och så.

Stackars lilla trädgården har inte riktigt fått den omsorg den behövt men nu idag efter frukosten så kände jag energin sakta men säkert flöda genom min kropp jippiiiiieee!

Så vad vi gör idag? Har den stora trädgårdsfixaredagen och vilken tur att jag har tre hjälpredor vid min sida. Just nu är vi inne på en liten glasspaus vilket ju kan behövas med en mamma som plötsligt fått världens energikick och ger order om att göra ditt och datt i all oändlighet hehe…

Rabatter rensas, barnens sommarhus sopas ren och trasmattorna skakas, nickande rosor binds upp, kökslandet rensas och gräset klipps.

Hoppas ni får en riktigt härlig onsdag mina fina!

C har sin sista arbetsdag idag och sedan har vi ett gäng veckor tillsammans hemma. Vilken lycka och lyx. Det är många många år sedan vi hade mer än en veckas ledighet tillsammans hela familjen. Planerna för dessa veckor är stora och många haha.

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilket fantastiskt köksland och luktärter – mina har inte kommit alls lika långt här utanför Uppsala.
  Jag har följt din blogg flera år men brukar sällan lämna spår men nu måste jag fråga dig om kattungarna som ni fått – är de tingade?
  Vi vill gärna ha en kattunge men har inte kommit längre än till tanken. Har en katt som är 18 år och
  hon är en sån trött pensionär och skulle behöva en liten kompis till hösten.
  Hälsar Mia

  Mia 2016-07-14 21:46:49
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Tusen tack Mia! Vet du jag försådde luktärtorna så därav är de så långt gångna. Min sommargranne som satte direkt ute ja hennes är nog ungefär som dina.

   Jag kommer att fotografera de tre katterna ( vi behåller två ) som ska flytta från oss i bärjan på september idag och så lägger jag ut de här på bloggen alldeles snart. Ingen katt är tingad. Så min tanke är att de som eventuellt är intresserade mailar till mig. Så håll utkik!

   Kram Julia

   juliak 2016-07-15 08:27:24
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!