JULIA K

Mina reafynd!

IMG_0301

IMG_0305

IMG_0299-tile

IMG_0309-tile

IMG_0331

IMG_0323

Tadaaaa! Mina fynd!

Brukar ni REA fynda?

Jag är ingen direkt rearäv och särskilt inte i fysiska butiker. Ofta känns det lite trist, trångt och jobbigt…

Brukar mest fynda till barnen och framtida säsonger. Det kostar ju en bra slant med kläder till tre hjärtan så jag brukar försöka handla en del saker lite i förväg när priserna är nedsatta.

Men jag har gjort två fina reafynd som ni kan se! Jag är hur nöjd som helst.

Har en jättefin svart plånbok från Mulberry som jag fått av C för många många år sedan men ärligt talat så retar det mig att ha en svart plånbok i en brun väska och tvärtom. Älskvärda estetiska irritationsmoment haha. Som såklart inte är allvarliga för fem öre men ja, ändå något som stör mig och min känsla.

Så nu har jag en lagom stor ( min svarta plånbok är riktigt stor ) ljusbrun plånbok att inviga och ha i de väskor jag använder mest nu under sommaren.

Och vackra underkläder är liksom precis aldrig fel tycker jag.

Så det var mina fynd, underkläderna Lindex och plånbok Mulberry.

natti

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Är lite nyfiken på hur plånboken ser ut inuti? Den ser stor ut i alla fall, vad förvarar du egentligen i den? 🙂

  Sedlar, mynt, kvitton, inköpslistor, bonuskort, rabattkuponger, medlemskort, klippkort, passerkort, åkkort, och betalkort. Vissa förvarar både det ena och andra i sin ofta tjocka plånbok. Min plånbok har plats för sex stycken kort. Punkt slut. Tycker inte jag behöver plats för mer än så heller. Har visat bilder och skrivit mer om denna minimalistiska plånbok som ser ut att vara i en liknande färg som plånboken från Mulberry.

  http://minimalisterna.se/liten-planbok-utan-pengar/

  Fru Minimalist 2016-07-13 22:11:40 http://www.minimalisterna.se
  Svara
  • Svar på Fru Minimalists kommentar.

   Nä den är jätteliten. Särskilt i jämförelse med min andra. Bilder på den invändigt bör finnas på hemsidan om du är supernyfiken!

   Förvarar kort, kontanter, och kvitton i plånboken 🙂

   juliak 2016-07-14 17:00:32
   Svara
 • Härligt att göra sådana fina reafynd! =)))

  Ekenäsliv 2016-07-12 23:31:45 http://www.ekenasliv.se
  Svara
 • Underbara reafynd! Älskar plånboken ? Så synd att det ska va så långt till en Mulberrybutik från Jönköping ? Men om ett par veckor åker jag och mannen till Malmö och då blir det garanterat ett besök i Mulberrybutiken, ska spana in svart plånbok i en lite större modell plus en fin sjal hade jag tänkt.
  Kramis Åsa i Jönköping ?

  Åsa 2016-07-12 23:17:19
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Åååh ljuvligt! En sjal till hösten? Eller tur att de är långt för dig 😀 Kram! Julia

   juliak 2016-07-13 08:52:45
   Svara
   • Svar på juliaks kommentar.

    Hihi, ja mannen tycker nog det e bra att det e lite avstånd iaf ??? japp, en blågrå sjal i bomull har jag spanat in på deras hemsida, tänkte koll in den irl innan jag bestämmer mig!
    Kram kram ?
    Åsa i Jönköping

    Åsa 2016-07-13 14:41:17
    Svara
 • Hej, superfint som alltid 🙂 Denna gång undrar jag dock mest var det fina armbandet är ifrån? Kram Maja

  Maja 2016-07-12 22:37:54
  Svara
 • Men Gud såå fin! Var köpte du plånboken? I Sthlms butiken?

  Kram Kristin

  Kristin/onlyfemale 2016-07-12 22:20:23 http://onlyfemale.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!