Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Lyssna på podden!

Skärmavbild 2016-07-06 kl. 08.39.02

Minns ni att jag var med på en poddinspelning härom månadens?

Nu finns den ute och den handlar främst om hur man gör business på sin blogg. Men ja lite annat slank visst med. Till exempel hur jag och C träffades, livet på landet, löfte om att leverera rörligt material, vår livsfilosofi och om er såklart. Mina fina kloka bästa bloggläsare!

Dör lite av min egen röst och ”fladdrighet” men jaja. Hoppas ni tycker om!

Jag tyckte det var riktigt roligt ( och nervöst ) att få berätta lite om min blogg, och mitt liv.

Hoppas det ska inspirera till lite bloggbusiness för någon av er.

För att lyssna klicka vidare till Better Bloggers hemsida!

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
43kommentarer
 • Hej! Lyssnade just på podden och ville bara framföra ett tack! Väldigt inspirerande och trösterikt (faktiskt!) att höra just att allt har sin tid. Jag tänker ofta så när jag väljer bort saker för att ge familjen tid och plats – här och nu. Om några år vill barnen kanske inte ha oss med på allt så för mig känns det viktigt att de liksom inte ska blicka tillbaka på sin barndom och tänka att mamma och pappa ”aldrig hade tid”. Tid till nybakt bröd, bärplock, fotbollsmatcher, sagor osv. Så tack för att du är en fin förebild – du verkar vara en genuint klok och varm person. Keep up the good work! Mvh Helena

  Helena 2016-07-09 22:28:03
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Wow vilken fin hälsning! Tack. Ja de är min ambition i alla fall. Jag har sannerligen mina brister och har inte alltid tid. Eller ibland handlar de om ork kanske. Men vi gör vårt bästa och har ändå format vår vardag på så vis vi tänker att den är bäst för oss. Kram! Julia

   juliak 2016-07-10 08:00:44
   Svara
 • Hej Julia! Jag har läst din blogg i flera år, den enda jag följer och igår lyssnade jag på din podd. Du var jättebra! Jag har alltid tänkt att din blogg är som en inspirerande tidning så det var så kul att du tänkt att den skulle vara så. Tack snälla för att du delar med dig av allt, bättre än alla inrednings tidningar. Skulle så gärna vilja besöka din gårdsbutik någon gång, hoppas kunna göra det någon gång.. Kramar Lotta

  Liselott Bergqvist 2016-07-08 21:59:58
  Svara
 • Vilken härlig podd! Jättekul att höra och så inspirerande att man kan lyckas trots att man inte bor mitt i Sthlm. Jag fick massor med inspiration och vill tacka för det!

  En trevlig sommar till dig & din fina familj 🙂 Kram

  Sarah 2016-07-08 19:22:21
  Svara
 • Hej! Jag vet att du har skrivit nått liknande tidigare, men kan du inte tipsa om vilka bloggar du läser? Jag är så sugen på att hitta nån ny blogg att fastna för men det går sådär.
  Dessutom funderar jag över nån tårta du gjort tidigare med typ marshmallowfyllning? Eller nått sånt? Om jag inte är helt ute och cyklar! ? vore toppen om du vill kasta ut det receptet!
  Annars vill jag bara tacka för allt du delar med dig av. Blir så glad av att titta in här hos dig. Jag bor uppe i Norrland och ska på semester söderut i sommar, var så sugen på att titta in i din gårdsbutik men tyvärr verkar inte tiden räcka till. Hur som, tack för en superfin blogg! Kram!

  Sandra Strandberg 2016-07-08 12:53:03 http://hantpahjortronberget.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Sandra Strandbergs kommentar.

   Jo men du klart jag kan! En ny och uppdaterad sådan kanske även om jag nu inte läser sådär supermånga bloggar…

   Det var nog en tårta med mjukglass du tänker på?

   Tack för din härliga hälsning och hoppas din sommar är ljuvlig! Kram Julia

   juliak 2016-07-15 11:18:56
   Svara
 • Hej. Lyssnade på dej och tycker att det var jätte bra. Att följa sitt hjärta och göra det som känns rätt är aldrig fel. Jag har också valt att vara hemma mycket med våra flickor. Var hemma på heltid tills vår yngsta var 3år och sedan jobbade jag halvtid länge gick sedan upp till 68% och har nu jobbat 80%. Fastän de är stora nu 15 och 18 är ändå den dagen jag är hemma när de åker och hemma när de kommer hem bäst? enligt dem. Min man reser ofta i sitt jobb och man skall ju på något sätt få ihop vardagen. snart är tiden här för 100% jobb eller så inte. Tur att man kan avgöra själv? känner att jag dessutom är en betydligt bättre pedagog om jag jobbar lite mindre. Glad att det ännu finns familjer som väljer familjelivet före allt annat och följ alltid ditt hjärta. Kram❤️

  Helena 2016-07-08 07:27:31
  Svara
 • Du gjorde ju jättebra ifrån dig! Superkul att lyssna på, mycket inspirerande!!

  Villa Grön 2016-07-07 20:26:58 http://www.villagron.blogg.se
  Svara
 • Det var typ första gången jag lyssnat på en podd, roligt att höra dig berätta! Jag tycker du har en trevlig röst. Det var kul att se filmen från ert ställe också, det ger helt klart en bättre helhetsbild så man får se hur det hänger ihop.

  Sara N 2016-07-07 19:41:41
  Svara
  • Svar på Sara Ns kommentar.

   Hihi så härligt! Det finns SÅ många härliga roddar att lyssna på så fortsätt med det vettja! Kram J

   juliak 2016-07-07 21:03:21
   Svara
 • Jag lyssnade precis på ditt avsnitt. SÅ HIMLA BRA! Tack för du delar med dig, för jag har haft samma funderingar om att vilja att mitt barn skall vara hemma mycket och försöka leva ett långsammare liv. Jag var vill inte att livet skall gå förbi i ett enda livspussel. Du fick mig att våga stå upp lite för det, med risk för att låta..konstig. Ville mest säga att det var ett mitt i prick avsnitt – inte minst för jag hittade fram till din blogg.

  Christin 2016-07-07 17:53:21 http://www.midis.se
  Svara
  • Svar på Christins kommentar.

   Nej men jag förstår. Det är inte okomplicerat att kanske välja andra vägar än ”de flesta andra” och ibland kan man bli ifrågasatt… Men man vet ju i sitt eget hjärta hur man önskar leva sitt eget liv.

   Kram och tack och välkommen hit 🙂

   Julia

   juliak 2016-07-07 21:14:32
   Svara
 • Hej! Vilken härlig podd och vlogg. Tycker inte alls att du behöver stressa med att filma, jag gillar ju din blogg främst för de fina bilderna och den vackra texten.
  Caroline

  Caroline 2016-07-07 16:16:52
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Tack snälla 🙂 Nä lovar att inte stressa men har liksom en känsla och bild framför mig. Bara min otekniska sida som sätter käppar i hjulet 😀 Kram!

   juliak 2016-07-07 21:10:06
   Svara
 • Så givande! Mycket trevligt lyssnande i bilen påväg hem från jobbet igår 🙂

  Ida Söderblom 2016-07-07 15:54:43 http://levlantligt.se
  Svara
 • Något annat som jag kom att tänka på var att jag lätt skulle anlita dig som inredare 🙂 till vår lägenhet för att få ordning på barnens rum som jag tycker spretar och som jag inte riktigt får till!
  Om ett halvår7år funderar vi på att bygga ett mindre rum i vårt vardagsrum (och göra en rumsrockad med barnen då de just nu har det största rummet) för att kunna bo kvar i vår 4:a med 3 barn. Då skulle det ju vara perfekt att anlita Carlos för att bygga och dig för att inreda rummen :-)!!

  En affärs-idé 🙂

  Kram

  Jessica E 2016-07-07 14:06:08
  Svara
 • Du är en förebild på så många vis. Tänk att ha förmågan att leva livet lite saktare. Det ska jag öva på!
  Kram Nina

  Nina, Min Klockaregård 2016-07-07 13:52:27 http://www.minklockaregard.se
  Svara
 • Det var jättetrevligt att lyssna på dig! Vi har så liknande tankar och värderingar om mycket i livet 🙂 Både vad det gäller barnen och familjen, boendet och arbete. Men även detta med lite långsammare tempo…
  Du känns nästan som en vän när jag läser din blogg 🙂 Fast vi aldrig har träffats…
  Kram Anna

  Anna 2016-07-07 10:51:43
  Svara
 • Tack så mycket Julia! Det var verkligen roligt att höra din röst och det hörs att du är en klok tjej 🙂
  Vad roligt att vi kan se fram emot film också! Det känns superspännande!

  Petra 2016-07-07 08:43:46
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Jaa håll ut lite så ska jag lära mig hur jag går tillväga! Kram och tack för att du lyssnade! Julia

   juliak 2016-07-07 21:11:37
   Svara
 • Jätteintressant att lyssna på hur dina tankar går kring ditt jobb etc. Stort tack för att du bjuder på dig själv så mycket som du gör! Tycker du gav ett väldigt tydligt och proffsigt intryck så ge dig själv en klapp på axeln för det! <3 Jag är så imponerad över hur du hinner svara på alla kommentarer och frågor!

  Tycker det är befriande att höra "Allt har sin tid" då jag upplever mycket att allt måste göras nu på en gång. Allt i hela vår tillvaro är ju uppbyggt så att man helst ska kunna saker från det man föds…simma när man är 3, läsa när man är 4, gå hem själv och åka kommunalt själva vid 6, ha egen nyckel och telefon vid 7-8. Själv vill jag bara stanna tiden och njuta av barn-åren och låta min barn vara barn…Nu bor ju vi i Stockholm och där är den ruschen kanske störst och märks mest.

  Din blogg inspirerar verkligen på fler plan än bara mode och inredning (som också är mina stora intressen)! Varmt tack för det! Kram

  Jessica E 2016-07-07 08:29:38
  Svara
  • Svar på Jessica Es kommentar.

   Tack snälla. Känner mig faktiskt nöjd såhär i efterhand. Fick med det jag ville få med. Att allt har sin tid tanken ”räddar” mig ganska ofta när läget känns frustrerande vilket livet ju kan vara emellanåt. Tror även att en personlig räddning för mig är att faktiskt bo på landet. Anar hur tempot och pressen kan vara inne i stan. Men du verkar ju stå sadigt med fötterna på jorden! Kramar! Julia

   juliak 2016-07-07 21:35:56
   Svara
 • Lyssnade igår och det var så bra och tänkvärt. Kloka du! Jag skriver inte så många kommentarer men jag har följt med sedan ”Vita hem” på familjeliv. Ska bli spännande att följa dig och se vad du hittar på härnäst. Tack för all inspiration du ger och lycka till!
  Kram Kamilla

  Kamilla Öhman 2016-07-07 08:15:36
  Svara
 • Hej! Jättekul att få veta mer om dig och att höra din röst! Tack för en superfin och inspirerande blogg! Mvh Linda

  Linda Johansson 2016-07-06 21:30:46
  Svara
 • Vad roligt det var att höra podden. Tack för att du delade med dig så mycket av dig själv.

  Kram Sussi

  Sussi 2016-07-06 16:27:31 http://www.sussi.storiesofus.se
  Svara
 • Har lyssnat. Så bra! ?? för filmande framöver.

  Sofia 2016-07-06 15:42:10
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Taaack så jättemycket! Vill verkligen filma. Startsträckan känns lång och svår. Men jag ska! kram

   juliak 2016-07-06 15:48:26
   Svara
 • Hej Julia.

  Wow! Vilken bra intervju! Jag blir så impad av dig och dina värderingar och hur du och Carlos valt att göra era prioriteringar. Jag försöker själv leva livet lite långsammare. Heja dig, jag blir alldeles varm i hjärtat av att höra dig berätta om dig och ditt!

  Jag är trogen läsare sen många år tillbaka.
  Hälsningar Kajsa

  Kajsa 2016-07-06 15:30:55
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Tusen tack snälla Kajsa! Jag blir så oerhört glad. Och glad att jag ändå lyckades förmedla det jag ville. Vilket inte är så enkelt alla gånger om nerverna ligger på ytan. Kram och tack för att du läser min blogg! Julia

   juliak 2016-07-06 15:49:58
   Svara
 • Så fin att man dånar!!!

  Terese 2016-07-06 11:39:39 http://www.oddsends.se
  Svara
 • Hej, jag lyssnade precis klart på podden! Blev så inspirerad av att höra dig berätta om bloggen och ditt liv. Fick liksom en varm känsla inombords. Hade inte sett din blogg förrut så är jätteglad att jag hittade den nu 🙂 Kram!

  johanna 2016-07-06 09:02:33
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!