JULIA K

Snart är allt i sin ordning igen!

IMG_9382

IMG_9377

IMG_9378

IMG_9379

IMG_9387

IMG_9381

IMG_9368

Hej söta!

Jag tassar runt här och njuter av den allra sista kvällen av min och Belles vecka på tumis.

Vi valde av lite olika orsaker att dela upp oss. Jag ville inte lämna kattungarna och har inte känt mig så sugen på charter just nu faktiskt utan har behövt få ta det lite lugnt hemma.

Det har visserligen varit en vecka full av saknad och längtan efter stora barnen och C. För vi delar aldrig upp oss. Men jag måste säga att idén var riktigt god. Kanske känns det så när man är en familj utan särskild avlastning. Jag skulle inte vilja påstå att det är särskilt tungt att leva familjeliv mycket tack vare att jag är hemma såklart. Men nu såhär i efterhand inser jag när jag endast haft ett barn hemma att arbetsbördan i en större familj är stor. Jättestor.

Noell och Elle har fått spendera en hel vecka vid Medelhavet med sin pappas fulla uppmärksamhet och tid dygnet runt. Och utan att behöva lillasysteranpassa sig det allra minsta. Och vet ni? Det blev en riktigt surprise som de fick veta först på Arlanda hihi. Det visade sig vid ankomst på Rhodos att de till och med fått en alldeles egen pool. Lycka!

Jag och Belle har haft härliga sommarlovsdagar och vi har verkligen tagit dagen som den kommit. Vi har ätit lite för mycket glass i hamnen, lagat lite för lite mat, sovit lite för länge efter lunch tillsammans och plockat smultron. Små lagom äventyr för oss just nu.

Men snart. Är allt i sin ordning igen. Äntligen!

kram

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • I love that bag! Where could I buy one? 😀 Thanks!

  Mar borrull 2016-07-08 11:43:55 http://www.marborrull.com/
  Svara
 • Åh det lät hur mysigt som helst ju!! Men såklart blir det som allra bäst med hela fina familjen samlad. <3

  Emmeli 2016-07-06 21:53:44 http://www.lillafrunsdagbok.se
  Svara
 • Vad mysigt ändå att bara fokusera på ett barn ett tag, och vad härligt för barnen att få den lite mer odelade uppmärksamheten! Jag tycker det är lite jobbigt att dela upp oss, men min man tycker det är bra och de gånger vi har gjort det har det ju verkligen blivit jättebra;) Det är bra att längta och sakna i korta perioder, lättare att uppskatta allt det vardagliga då tror jag! Ha en fin dag!:)

  Villa Grön 2016-07-06 07:35:13 http://www.villagron.blogg.se
  Svara
 • Härligt! Precis rätt att göra om det passar ens familj. Vi gjorde likadant men maken och sönerna åkte skidor och jag o dottern var hemma under hennes behandling. Å alla var så nöjda! Du skriver så fint, jag blir verkligen berörd. Tack!!

  Gunnel 2016-07-05 21:16:46
  Svara
  • Svar på Gunnels kommentar.

   Men tack för en fin hälsning, blir jätteglad! Jag har liksom inte riktigt ens tänkt i banorna att dela upp oss men det är en toppenidé att göra ibland. Kram! Julia

   juliak 2016-07-06 06:04:44
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!