JULIA K

Den lilla jumpsuiten!

IMG_9392-tile

Heeej finisar!

Hoppas dagen varit fin?

Har många av er sommarledigt nu kanske? Eller väntar semestern någon vecka till?

Jag och Belle bestämde oss efter frukosten för att gå till lilla Ösmo och handla. Det blev en lång prommis fram och tillbaka. Drygt en mil. Jag kämpade på med tunga cykelvagnen och en ganska kvalmig känsla i luften. Belle hejade på glatt och på hemvägen mumsandes på glass och pippifilm på telefonen den allra sista biten så att hon kunde hålla sig vaken fram till lunch.

Efter lunchen tog vi oss en lur och till och med jag som aldrig somnar om dagarna sov mig genom ett par timmar som ett litet barn. S Å skönt. Även om jag har känt mig lite sådär nyvaken sedan dess hehe.

Nåväl. i ska få se gårdagens lilla shopping. Berättade ju att jag hittade en skön mjuk klänning och en liten jumpsuit. Himla söta tänker jag mig till varma julidagar. Bägge från HM.

IMG_9467-tile

IMG_9462-tile

IMG_9440-tile

IMG_9422

IMG_9471

IMG_9452-tile

Nagellacket har en så otroligt fin röd nyans och tillhör Essies nya serie lack som håller längre än de vanliga ( med hjälp av ett överlack också ) vilket är himla bra med tanke på att Essie lack håller sig riktigt fina på naglarna länge tycker jag.

Nu ska jag ta mig en kvällsmacka.

puss & natti

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Superfina plagg! Du klär perfekt i jumpsuiten!! Sådan lyx med en personal shopper som du Julia 🙂 Hoppas att du & Belle har det bra utan de andra. Och att det var en fin dag idag när du hade öppet. Längtar till vi ses! Kramar Emma

  Emma Olausson 2016-07-02 22:41:00
  Svara
  • Svar på Emma Olaussons kommentar.

   Du är snällast! Ja men jag tycker att vi bokat in något väldigt snart. Jag och T tänkte ta en loppis och lunchrunda snart men mysigast för dig och liten är väl ändå kanske hemma i lugn och ro tänker jag? Jaja men vi hörs. Kram

   juliak 2016-07-03 07:39:09
   Svara
 • Supersnyggt!! Hur tycker du jumpsuiten sitter över bysten? Halkar den ner lätt? Jag får alltid svårt att röra mig i axelbandslöst då jag tror att den ska åka ner…

  Jessica E 2016-07-01 09:02:00
  Svara
 • Här semestras det för fullt (på ett regnigt västkusten)… Väldigt snygg jumpsuit!

  Hanna 2016-06-30 22:28:07 http://hannarty.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!