JULIA K

Min nya väska!

Jag älskar väskor! Ä L S K A R !

Det vet ni ju redan…

Finns inget bättre i materiell väg enligt mig.

Och för mig personligen är väskan min allra bästa accessoar och med en fin sådan så lyfts vilken outfit som helst…

Sedan så har en del väskor en personlig speciell betydelse också. Även de egenköpta som mitt senaste tillskott. Ny är den väl kanske inte längre då den använts flitigt sedan i våras men ändå.

Tadaaaaa! 

IMG_6159

IMG_6167

IMG_6169

IMG_6164

En klassiker som aldrig går ur tiden. Ibland kanske den får vila något år för att sedan tas fram igen. Och åren kommer att göra den gott. Väskan heter Noé och kommer från Louis Vuitton. 

”År 1932 gjorde den berömda och populära Louis Vuitton-väskan ”Noé” sin debut, vilket gör den till den näst äldsta modellen i Louis Vuittons utbud och tillhör tillsammans med Keepall, Speedy och Alma, från samma period, de verkliga ikonerna. Väskan har en fascinerande historia. En av de lokala champagneproducenterna gjorde en särskild förfrågan till Gaston Louis Vuitton om att skapa en vacker väska för hans Champagneflaskor. Resultatet blev Louis Vuittons Noé väska som var avsedd att passa upp till 5 Champagneflaskor, fyra av dem placerade på vanligt sätt och en upp och ner i mitten av väskan. Den övre delen av påsen tillslöts sedan med ett snöre”

Känslan av att stiga in i butiken. Gå några varv runt. Ta in doften. Känna finväskebutiks feelingen. Och sedan få pärlan inslagen i sin dustbag. Några ark prassligt silkespapper. För att därefter läggas ned i en vacker kartong med sidenband om. För att till sist överlämnas till lyckligast i världen. Älskar!

Skärmavbild 2016-06-29 kl. 20.05.29

 

Hej finisar!

Ja det här med väskor. Någon annan som också älskar? Eller kanske är det skor som gäller. Eller smycken? Eller något heeeelt annat?

Idag har jag vinkat av Noell och Elle som är iväg på sommarlovsäventyr sedan tidig morgon. Så tidig att jag knappt kunde sova under natten för att jag inte ville råka försova mig. Älsklingar alltså så tyst här är…

Jag och Belle åkte iväg straxt efter frukost för att köpa in blommor till gårdsbutiken som är öppen på lördag och så passade vi på att luncha ute och ta en liten shoppingtur. Vi enades om varsin affär vi ville besöka och en gemensam. Den gemensamma blev TGR där man precis alltid hittar roliga saker. Jag valde HM och Belle valde surprise surprise leksaksaffären.

Riktigt mysigt att vara på tumis sådär faktiskt. I shoppingväg så köpte Belle det som hon brukar. Leklera med tillbehör. Och jag hittade en skön mjuk klänning i lite marin stil, nagellack och en fräsch jumpsuit att ha när vi är ute till havs med båten.

Ha nu en fin kväll så ses vi snart igen!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Noé er så fin, har en selv men kjøpte den i en vintagebutikk og jeg elsker den fine patinaen.
  Men jeg angrer litt på at jeg ikke kjøpte den ny for den er blitt litt ”skjør” med alderen og kan bare brukes til pent….
  Takk for en fin blogg!!! Klem, B

  Birgit 2016-06-30 12:19:39
  Svara
 • LV är helt klart vardagslyx. ? Fick min första av min man för 12 år sedan. En Small Bucket. Nu har jag även en Neverfull (medium) och en axelremsväska som också kan bäras i mässingkedja som en handväska. Älskar dom alla! ?

  Petra 2016-06-30 11:27:42
  Svara
 • Sååå fin väska? Köpte du den från butik eller beställde du väskan? Kram Anna

  Anna 2016-06-30 09:36:12
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Älskar nätshopping men väskor vill jag köpa i fysisk butik så ja den köpte jag inne på LV på Birger Jarlsgatan 🙂 Kram!

   juliak 2016-06-30 11:31:07
   Svara
 • Finaste väskan? den ska jag också unna mig någon gång. Tack för lite info om olika storlekar, tål att fundera på vilken man ska välja? Ha det bra! Kram Lotta

  Liselott Bergqvist 2016-06-29 22:41:40
  Svara
 • Det där är min absoluta drömväska! Såå fin. Någon gång ska jag unna mig den:)

  Villa Grön 2016-06-29 21:39:52 http://www.villagron.blogg.se
  Svara
 • Du får väldigt gärna tipsa om dina köp! Låter verkligen fint nämligen! Kram

  Emma 2016-06-29 21:08:42
  Svara
 • Så din väska. Har suktat efter den ett tag men inte slagit till, ännu… Är lite inne på att köpa en begagnad men samtidigt kul att köpa en helt ny som dottern kan fä ärva en dag. Vilken storlek har du på din? Vad fick du ge för den?

  Lina 2016-06-29 20:38:28
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Jag har den som det får plats fem flaskor champagne i 😀 Jag är lite osäker men om jag har förstått saken rätt så finns det tre olika och min heter endast Noé bag ( den mindre heter petit och så finns det en annan ). Så min är ganska så rejäl och rymlig. Behövs nästan en liten innerväska för att hålla reda på prylarna. ja jag funderade också på det då de använda har en så fin patina. Men nej, jag vill skapa den själv och så får väskan kanske gå i arv om intresse finns 🙂 Minns inte exakt men mellan 10-11 kostar den. kram!

   juliak 2016-06-29 21:00:56
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!