Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Måste tipsa er!

IMG_9390

Heeeej finisar!

Äntligen älskade soffan. Åh som jag älskar vår soffa alltså. Jag har mitt alldeles egna lilla hörn med sköna kuddar och ett duntäcke att lägga om mig. S Å mysigt.

Den här sommarlovsdagen har verkligen susat iväg trots att jag och barnen bara varit hemma. Vi fyllde dagen med maränger och glass, ogräsplock, städning av stökiga rum, kinaschack och smultron på strå.

Jag trotsade min trötthet och tog en kvällsjogg. Alltså det är magiskt att springa med junisolens strålar i ansiktet. Bra avslut.

Men ja det var ju för att tipsa er om dessa ursöta små örhängen som jag tittade in nu. Fann de på HM häromveckans och de känns riktigt somriga!

puss och natti

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ååå nu spricker jag lite, måste fråga.. Din trötthet.. Som du tar upp i varje inlägg 😉 Är det en sådan vanlig variant av typ snartsemester som jag har, eller är den av alldeles naturliga orsaker..? Kramen

  Karolina 2016-06-28 08:59:15
  Svara
  • Svar på Karolinas kommentar.

   Åh men hjälp har knappt tänkt på att jag tjatar på om den 😀 Jag är sådär superallergisk mot, pollen, gräs och gråbo. Känns nästan som att det blir värre för varje år så den gör mig nog en del trött…

   Kraaaam! J

   juliak 2016-06-28 10:40:22
   Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!