JULIA K

Bikintips och årets första dopp!

IMG_8955-tile

Typ stoltast på stranden efter årets första dopp!

IMG_8953-tile

Rosenknopp nöjde sig med dans på bryggan och skattjakt vid vattenbrynet.

IMG_8926

Älskar min strandväska och våra hamamhanddukar som vi alla har varsin av. Eller ja jag råkar ha tre. Kunde ju för mitt liv inte välja mellan alla fina färger som finns.

( Väska och handduk från min gårdsbutik )

IMG_8933

Bikinitips! Jag älskar höga midjor. Alldeles perfekt för små mammamagar. Vi måste nog prata om det här med mammamagar någon gång tror jag? Min har i alla fall förändrats totalt sedan graviditet nummer ett…

Jag har låga trosor också såklart men tycker att det är så himla snyggt med höga och är glad att det finns i sortimentet just nu. Förr fick jag verkligen jaga och med lite tur så kunde man hitta just höga bikinitrosor på HM trend eller Divided. 

Hursom. Denna bikinin kommer också den från HM och jag har mixat ihop en över och underdel själv.

Överdelen hittas HÄR och underdelen HÄR.

IMG_8951

 

Hello dagen före Midsommarafton!

Dagen har gått åt till midsommaraftonsförberedelser. Och kalasfix. Jag har förberett mat och bakat om vartannat. Imorgon är det ju Midsommarafton och på lördag kalas för Belle och hennes små vänner. Det ska bli så himla gulligt hela alltsammans alltså. Det doftar magiskt av kardemumma och kolasnittar i vårt lilla kök!

Vi tog en liten paus i allt fix och åkte till havet för ett dopp. Eller ja det var mest barnens önskan det där med stranden.

Och vem badade? Jo jag. Alldeles själv. Man är väl ingen fegis! Filmbevis finns på Instagram och där ser man också hur Elle helt mitt i allt fegade ur haha.

Det var sjukt kallt men känslan efteråt är ju oslagbar, Nu längtar jag såååå mycket efter våra båtturer ut i skärgården och älskade Sandskär.

 

Nu ska jag plocka blommor och lägga kycklingen i marinad. Det är ljuvligt mysigt att förbereda inför högtider tycker jag. Det är något ömt och kärleksfullt i det hela kan jag tycka. Att fixa, förbereda och pyssla inför en middag med de man håller av allra mest.

puss

Julia

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Du har så ljuvliga bilder? Och barnen har alltid såå fina klädet! Älskar ljuvliga lilla Belles kläder! Var hittar du allt? Vart har du hittat denna söta blå klänning?
    Kramis

    Malin 2016-06-28 07:49:16
    Svara
    • Svar på Malins kommentar.

      Men tack. SÅ glad jag blir! Belles klänning är ärvd från storasyster och syddes av en tjej som heter Mia Kinoko. Tror att hon har webshop 🙂 Kram J

      juliak 2016-06-28 08:19:28
      Svara
  • Åhh, finns det något mer pånyttfödande än just det där kalla, första doppet?!! Grymt✨Och så fina Belle så söt??Jättefin bikini! Toppen med tips på hög midja??

    Emma Olausson 2016-06-26 21:38:16
    Svara
  • Du verkar vara en härlig person och du ser fantastisk ut!
    Den väskan skulle jag vilja ha, skickar du? Hoppas??????

    Pernilla 2016-06-25 11:33:25
    Svara
  • Vadå Mamma mage. Om jag hade din ”mage” skulle jag vara såå nöjd. Nej, du är så å fin lilla Julia. Kram Inger

    inger 2016-06-24 19:49:01
    Svara
  • Du är ju bara så söt, go och fin!
    Ha en underbar Midsommar.
    Kram från andra sidan plurret.

    Bodil 2016-06-24 03:49:42
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!