Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Några särskilda önskemål?

IMG_8015

IMG_7998

 

Alltså jag är galet förälskad i min morsdagsklänning. Ni vet den HÄR. Och ja på bilden har jag på mig den. 

Den känns lite Malin på Saltkråkan fast Julia på Björsta. Ungefär. En klänning som jag nog lär bära i många år framöver. 

Vilken fantastiskt varm dag! Jag har påtat och fixat i kökslandet. Rensat, lassat grus och klippt gräs. Så himla älskvärt att ha ett alldeles eget litet köksland att rå om.

Jag tänkte fråga om ni har några särskilda önskemål för kommande vecka. Något du vill läsa eller se?

Jag har köksland, altan och lite bakverksinlägg på gång. Men tänkte passa på att fråga.

Hoppas fredagen blir riktigt härlig!

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
47kommentarer
 • Oh, kan du inte skriva lite mer om dina höns?
  När du öppnar ditt lilla café, kan du tänka dig att ha öppet någon vardag för lunch också? Då kommer jag med min lilla familj, är en alldeles lagom utflykt!

  PS Såg dig på Ica Maxi för nått år sedan, vi handlade samtidigt. Blev lite blyg då- men skickar nu en hälsning om att du gör ett Fantastiskt bra jobb med din blogg!!

  Sara 2016-06-07 22:10:21
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Så himla fint skrivet, tack! Denna sommaren blir de endast café så får jag höra efter alla era önskemål. Jag kan absolut hålla öppet om ni vill komma på fika under en vardag, inga problem! Kram Julia

   juliak 2016-06-10 06:33:26
   Svara
 • Hej Julia,

  Jag skulle vilja att du skrev om hur du gör med loppisfynd och möbler överlag, vilken kulör och vilka produkter du använder för att få till den gamla rustika stil du har. Jag älskar dig och ditt hem! Du har en underbar känsla för allt du gör.

  Vi ska renovera våra gamla köksmöbler från Englesson (varit mycket fina en gång i tiden). Försöker nu få min man att förstå hur jag vill ha dem. Tacksam tips från dig! Det är vitt som gäller…

  Älskar allt med din blogg! Du får gärna skriva mer om kost och recept på både gott och onyttigt.

  Kram från Helene, som kikat in här varje dag i åratal!

  Helen Lindkvist 2016-06-07 17:47:47
  Svara
 • Hej Julia!
  Nu gör jag något jag aldrig gjort, men kan inte låta bli att skicka dig ett mail! Vi sågs i ett hus i småland för ett par år sedan och du berättade då om din butik och blogg. Jag har följt din blogg sedan dess och tycker verkligen att du känner efter vad som känns rätt, vågar byta väg om så krävs och ta vägar som känns bra istället för att fortsätta på en väg som känns fel. Det är en styrka som jag ser upp till och inspirerar mig. Din relation med man och barn verkar så oerhört härlig och du är verkligen en förebild för mig. Tack för det!
  Kram Elin

  Elin Davidsson 2016-06-07 11:27:20
  Svara
 • Måste bara passa på att tacka för din helt underbara blogg, en riktig feel-good blogg med underbara bilder och texter med både djup och lätthet. Tack för allt du delar med dig.
  Jag är så avis på alla som har det så välstädat och organiserat och så jag skulle gärna vilja höra hur du gör med städning, undanplockning och organisering av saker och planering av mat, ständig källa till frustration hemma hos oss! Jag förstår ju att du kanske inte alltid har det som på bilderna men jag är nyfiken hursom. Skulle också älska att läsa och se fler bilder på/om era växthus.
  Önskar dig en fantastisk dag, Karin

  Karin 2016-06-07 08:44:41
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Mm det är ju det, bilder är bilder men i stort har vi de nog ändå ganska piffigt och städat men jag har mina kaosområden. Omöjligt att hinna allt. Men det ska jag absolut ha som bloggtema, jättebra förslag tycker jag och ngt många tampas med dagligen. Sköt om dig! Kram Julia

   juliak 2016-06-10 06:59:55
   Svara
 • Tack för en jättefin blogg! Jag skulle så gärna vilja se ert nya växthus,och gärna ännu fler bilder från det gamla också. Hoppas att ni har haft en fin nationaldag ♡

  Tessan 2016-06-06 21:24:34
  Svara
 • Jag är också nyfiken på väskorna 🙂 samt vill gärna höra mer om hur ni får plats med tre barn i huset som jag har förstått inte är så stort. Hur stort är det och hur har ni maxat ytorna? Jag är i samma sits med 3 barn och 95 kvm som ska maxas. Funderingar finns att dela av vardagsrummet som är stort för att få till ett till sovrum.

  Kram

  Jessica E 2016-06-06 18:21:23
  Svara
  • Svar på Jessica Es kommentar.

   Kul! Ska absolut visa väskor.Ja vi har ju byggt ut vilket var vår räddning och så har vi ju en del uthus och en trädgård om somrarna. Jag och C sover i en liten liten alkov men det kvittar faktiskt. Hellre stort kök, vardagsrum och egna rum t barnen. Lite svårt att få ett hum när jag inte hara ngn ritning men jag skaaa knåpa ihop en 😉 Kram J

   juliak 2016-06-10 06:43:48
   Svara
 • Kost och träning vore kul att veta mer hur du går tillväga.
  Annars tycker jag du har en skön blandning av allt.
  Kram Bodil

  Bodil 2016-06-06 16:28:42
  Svara
 • Ja gärna info om loungesoffa i paviljongen. Åker på Ikea till helgen för inköp. ?

  Maria 2016-06-06 14:08:13
  Svara
 • Väskor! Är så sugen på att höra vad du tycker om alla dina väskor. Vilka du reser med, gör ärenden eller åker till stan med. Älskar Mulberry och har själv en Bayswater till jobbet och en Lilly ligger näst på önskelistan.

  Isabelle 2016-06-05 21:04:53
  Svara
 • Som någon annan också skrev: Klädtips och recept är alltid så inspirerande! 🙂

  Alexandra EH 2016-06-05 20:45:15
  Svara
 • Vill gärna se mer av din trädgård, rabatter, köksland och växthus!!!!
  Vill så gärna bygga mig ett eget växthus av gamla fönster, behöver tips o idéer.
  Tack för en fantastisk blogg! ❤️ Kram

  Johanna 2016-06-05 20:44:36
  Svara
 • Hej Julia!
  Jag läser din blogg varje dag! Helt underbar är den! SÅ fina bilder på porslin, blommor, bakverk, kläder och allt annat! Så roligt att följa dig och ditt liv. Fortsätt som du gör och önskar all lycka med sommarkafét som jag så gärna hade besökt, bor lite långt bort bara så jag får njuta av dina bilder istället.
  Kram på dig

  Jessica Landin 2016-06-05 18:28:26
  Svara
 • Hej,
  Gillar alla dina härliga inlägg, men skulle jag önska något, så skulle der vara ett inlägg om ”att ligga steget före ”. Om dagsplanering /veckoplanering. Jobbar med den biten, vet att du gillar listor, jag med..problemet är bara att jag sätter upp alldeles för smånga mål, vilket resulterer i mer rot….
  Du är en inspration när det gäller även den biten. Så ett inlägg om planering /sortering , om att ha koll helt enkelt ?

  Ha en god söndag ❤

  maria 2016-06-05 09:41:57
  Svara
 • Badrum och kök ?

  Ida Söderblom 2016-06-05 09:13:51 http://Levlantligt.se
  Svara
 • Tycker du redan gör ett toppenjobb med bloggen.. Det är kul att se vad som dyker upp och kul att du varierar mellan olika teman. Stor tumme upp! 🙂

  Anki 2016-06-04 12:15:58
  Svara
 • Heeej!
  Du får gärna knåpa ihop ett litet inlägg om alla dina underbara märkesväskor ?
  Kram från en väskälskare

  Åsa 2016-06-04 11:19:46
  Svara
 • Jag vill se mera TRÄDGÅRD! Kan inte få nog av er fina gård. 🙂

  Sofia 2016-06-03 22:42:24
  Svara
 • Jag är ju himla nyfiken på den där ommöbleringen!

  Emelie 2016-06-03 22:17:17
  Svara
 • Läser ofta din blogg och gillar den mycket. Framför allt uppskattar jag din alltid lika vänliga ton. Har nog inga tips på nåt att skriva om för tillfället. Gillar vardagsinläggen.

  Maria 2016-06-03 22:12:16
  Svara
 • Jag gillar dina fina klädtips och recept?

  Linda Corell 2016-06-03 21:10:33
  Svara
 • Hej Julia! Alla dina inlägg är fantastiska! Skulle jag önska nåt så är det en ritning över ditt hus o även din gård så jag kan följa med runt när du lägger ut dina fina bilder.
  Kram

  Anna 2016-06-03 20:16:07
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Jag har lovat detta förr, men inte kommit till skott riktigt. Vi har ingen ritning nämligen så den ska jag göra själv. Men jag lovar att göra en. Själva trädgården kan jag nog fota ganska bra från Elles rum så att man får en överblick. Tack snälla så himla fint skrivet! Kram!

   juliak 2016-06-04 16:24:56
   Svara
 • MEN tänkte Malin i Saltkråkan innan jag läste!!! Jag gifte mig i samma modell , vit för några månader sen ? Du är jättefin ?

  Carin 2016-06-03 20:12:54
  Svara
 • Minns att du gjorde ett så intressant inlägg om hur du gått ner dina mammakilon. Jag hade önskat ett inlägg om hur du bibehåller din fantastiska kropp (kost och träning). Behöver inspiration!
  Tack för en underbar blogg! 🙂

  Lotta 2016-06-03 17:47:11
  Svara
  • Svar på Lottas kommentar.

   Meeen så himla snällt och gulligt av dig. Verkligen. Jag blir jätteglad för din komplimang! Kost och viktinlägg ska jag absolut knåpa ihop 🙂 Kram J

   juliak 2016-06-03 19:25:31
   Svara
 • Hej Julia! Jag älskar din blogg, den ger mig så mycket energi och inspiration. Tack för det! Kram

  Caroline 2016-06-03 17:44:56
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!