Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Så att tårarna sprutat!

Alltså den här dagen.

Bilden säger allt.

Jag har skrattat så att tårarna sprutat.

IMG_7825_2

 

Jag och väninnan J började dagen med en födelsedagsfrulle hennes dag till ära och så körde vi all in med sådant vi gillar. Ta fina bilder på varandra i skogen, prova klänningar, sippa islatte, plocka blommor, palla rabarber vid ödehus och dagdrömma. Behövs inte så mycket mer än så för en lyckad dag…

Nu ska jag svänga ihop en gräddig Björstakantarellsås till pastan och sedan är det avslutning på Taekwandon för stora barnen. Sommarlovet är så så nära nu!

 

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Åh som jag älskar din blogg!!

    Emmeli 2016-06-06 23:53:10 http://www.lillafrunsdagbok.se
    Svara
  • Men Gud vad härligt!! Det låter alldeles ljuvligt ju!!
    Puss

    Pernilla 2016-06-01 23:02:54
    Svara
  • En sån dag man plockar fram minnet från i vinter! Härligt, jättefin bild!?

    Anna 2016-06-01 21:27:38
    Svara
  • Låter underbart med er dag. Vilken lycka att få spendera en sådan dag med en fin vän mitt i veckan, och en födelsedag 🙂 Och fota vackra bilder på er i naturen, lovely!

    Om vi tänker helger, då Terry är ledig, passar det då nu i närtid? Tänker på att Elle fyller år & ni säkert har kalas 🙂 Låter så mysigt med junikalas!

    Emma Olausson 2016-06-01 20:25:28
    Svara
    • Svar på Emma Olaussons kommentar.

      Det var ljuvligt men idag har jag plockat en fästing huuuuuu så äckligt! Kollade noga men de kan vara rackarns små de där. Ska kolla av hur livet ser ut! Längtar efter att få ses. Kram

      juliak 2016-06-02 07:30:07
      Svara
  • Låter som en härlig dag!! Blir nyfiken på Björstakantarellsåsen – brukar prova många recept som du lägger ut och allt är ju så gott! ☺️

    Veronica 2016-06-01 17:25:58
    Svara
    • Svar på Veronicas kommentar.

      Åh alltså de är inget avancerat egentligen alls. Jag fräser gula kantareller i smör efter att vätskan gått ur. Pudrar mycket lätt med curry ( det ska inte smaka curry men den tar fram kantarellsmaken ), tillsätter grädde och kryddor ( ev lite vitlök, peppar, salt, ekologisk lantbuljong, gräslök ) och låter puttra ihop till en sås. Urgod till pasta, vanlig såväl som bönpasta. Kram!

      juliak 2016-06-02 07:32:30
      Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk