Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Den här söndagen.

IMG_7388

De gamla knotiga äppelträden har slagit ut. Våra bin och vildhumlorna är alldeles lyckliga!

IMG_7384

Lilla hjärtat. Hon vill inte alls ha någon nyfångad strömming inte. Känner sååå med henne. Otymplig och tjock om magen. I know the feeling haha. Man orkar knappt med ett endaste dugg faktiskt. Nu är vi så himla spända och förväntansfulla här inför kattbebisarnas ankomst.

IMG_7387

Hej sötisar!

 

Idag har vi varit iväg på lite förmiddagsshopping. Jag shoppade presenter till Elle som fyller år om några veckor och efteråt tog vi en spontantur ner till hamnen för strömmingsfiske. Att vi skulle rycka strömming var inte alls planerat och vi hade några vanliga fiskespön ( som låg i bilen ) och majs ( jag fick kila in på Ica ) som bete haha. Men en snäll farbror såg nog ganska snabbt att vi hade höet fel utrustning med oss och gav oss en fiskelina som man rycker strömming med. Så himla söt. Hela långa havsbryggan var alldeles full av fiskande farbröder och män.

Alltså jag älskar verkligen att bo här. Allt som jag älskar finns precis precis inom räckhåll. Huvudstadens puls ( Stockholm måste väl ändå vara en av de vackraste och fräschaste huvudstäder som finns i hela världen? ), älskade havsluften och så vårt Björsta.

Minns ni att vi var på väg härifrån? Budade alldeles superseriöst på några hus väldigt långt härifrån men ödet ville annorlunda. Och jag kan såhär i efterhand känna att ja det blev verkligen bra såhär. Här är mitt hjärta.

 

Hoppas du haft en fin söndag!

Den här söndagen. Sparar jag i mitt hjärta.

kram

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åå så spänt och spännande att vänta på små kattungar. Har också fått en sån överraskning, hon hade visst hittat en liten vän 😉 Ett litet tips så på ”slutet” är att man har missen inne, dom kan nämligen ha det i sig katterna att dom går och gömmer sig när det blir dags och därav kan man ha kullen ute någonstans sen! :/

  Karolina 2016-05-22 20:12:12
  Svara
  • Svar på Karolinas kommentar.

   Jag veeet! Saken är den att hon är en utekatt. Bokstavligen. Hon kommer in små små stunder bara väldig sällan. Men bra att du tipsar! OM nu hennes mage skulle bli liten igen så måste vi ju börja leta efter de små. Men vi hoppas att hon vill föda i växthuset där vi gjort i ordning!

   juliak 2016-05-22 20:57:38
   Svara
 • Åh, så kul att höra att ni trivs!! Älskade hemkommun, jag längtar! Som du säger, allt finns där <3 kram.

  Anki 2016-05-22 19:21:41
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!