JULIA K

Poddisinspelning!

IMG_7263

IMG_7250-tile

IMG_7236

IMG_7249

Heeej finisar!

 

Så kom då äntligen dagen. Dagen för min allra första podcastinspelning. Tycker ni om att lyssna på poddisar? Jag har några favvisar som jag ska tipsa om framöver.

Men i alla fall. Idag klaffade allt och jag hämtade upp Linda som skulle intervjua mig  ( La Linda som också bloggat i evigheter precis som jag, ja till och med ett gäng år mer om jag inte minns fel ) och Leia vid stationen och så åkte vi hem till lilla gården.

Leia var verkligen världens snällaste ( ok en gång rymde hon och var världens olydigaste ) lilla hund. Och ni ser ju,  hur söt är hon inte? Leia har varit en gathund i Grekland. Men nu hänger hon här i Sverige med Linda. Så himla fint gjort tycker jag.

Vi hängde. Pratade om livet. Linda blev till sig av lantluften och kycklingarna, islatte sörplades, jag fastnade på Lindas snapchat ( jag har ju inte det så de var spännande för mig) jordgubbar åts och så blev jag intervjuad för poddisen Bloggbusiness. Det handlar alltså om hur man gör business på sin blogg. Känns oerhört fint att just jag fick bli intervjuad. Linda har intervjuat många av Sveriges allra största inom branschen så ja ni kan förstå att det kändes pirrigt det här.

Lovar att säga till när den är ute om ni vill lyssna kanske?

Efter det susade jag vidare till föris där förskolans dag firades. Så en intensiv dag fylld med roligheter och en hel del att reflektera över. Linda kan verkligen det här med sociala medier och inspirerade mig till att kanske kanske kanske skaffa mig en Youtubekanal.  Men bara kanske hehe.

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åh tack för att jag fick komma och hälsa på dig, det var ljuvligt! 🙂 Leia hälsar!

  La Linda 2016-05-23 17:33:11 http://betterbloggers.se
  Svara
 • Ser fram emot att höra podden med dig!

  Therese 2016-05-20 13:47:19 http://www.villagron.blogg.se
  Svara
 • Vilken söt liten vovve! Ska bli kul att lyssna på podden sen! Ha det fint. Kram Anki

  Anki 2016-05-20 09:18:36
  Svara
 • Älskar poddar! Lyssnar alltid på mina promenader. Kan riktigt längta att få lyssna och gå in i ”pod-världen”. Jag har också ett par favoriter som står sig varje vecka! Hojta när avsnittet är ute! 🙂

  Alexandra EH 2016-05-19 19:04:25
  Svara
  • Svar på Alexandra EHs kommentar.

   Jag med. Älskar verkligen! Men känner nu att fasen jag var nog lite för spretig under intervjun…hjälp alltså. Hoppas nu att det blir lyssningsbart… Kramar J

   juliak 2016-05-21 10:35:28
   Svara
 • Åh vad roligt med poddinspelning!!! Klart jag vill lyssna sen 🙂 Säg bara till hur man hittar den…

  Får jag fråga hur långt ut på landet ni bor? Bor ni helt enskilt eller har ni grannar? Känner ni att det blir mycket åkandes? Lite knasiga frågor kanske 😉

  Vi bor just nu ca 7 km från stadens centrum i ett liitet samhälle, ca 80 elever på barnens skola. Men drömmen är att bo ännu mer lantligt…men det finns ju för och nackdelar med allt 🙂

  Kramar Anna

  Anna 2016-05-19 18:30:35
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Lovar att säga till! Eller så mörkar jag de om det blev kaos 😀

   Nejdå inga konstiga frågor alls. Vi har fem minuter med bil till Ösmo respektive Nynäshamn. Det blir en hel del körande men det känns ok. Noell kan cykla till skolan själv numera. Vi bor ganska nära stora vägen som tar oss till sthlm på 25 minuter. Men i vår by bor bara vi bortsett från några sommargäster då och då så vi bor väldigt enskilt och har skogen bakom knuten i princip.

   Kramar

   Julia

   juliak 2016-05-21 10:51:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!