JULIA K

Om vår soffa!

Ni är många som undrar lite då och då. Var kommer vår soffa ifrån? Och hurdan klädsel har den?

 

Vår soffa ( och fåtöljer ) kommer från Ikea, och heter Stocksund. Tyget, alltså överdraget är beställt från Bemz och heter Belgian Linen ( kritvit ). Vi är supernöjda på alla sätt och vis!

Ni ska få se mer från vardagsrummet framöver där det skett en liten ommöblering men det får bli en annan dag.

 

IMG_7226-tile IMG_7219-tile IMG_7213 IMG_7216

 

Hej finisar!

Hoppas dagen varit bra?

 

Min har gått i ett men bara varit fylld med roligheter såsom en jogg i morgonsolen, lunch nere i hamnen, loppisbesök ( med helt galet fina fynd ), en tumistur på lillstan med Elle och så avslutningsvis en liten kvällspromenad när barnen hade sin Taekwandoträning. Ja just. Allt är färdigt med Bolagsverket och vi är numera med ett nytt företag. Ett gemensamt jag och C. Jag ska ägna sommaren åt en liten företagsidé jag har. Hoppas den kan bli som jag tänker mig.

Älskade maj.

Och himla bra dag.

Nu ska jag ta tag i kvällsfixet.

puss

Julia

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad roligt, stort grattis och vad spännande med lite företagsidéer! 😀

  Alexandra EH 2016-05-19 19:02:37
  Svara
 • Hej Julia, Så fint som alltid! Jag har länge spanat in den där soffan för jag tycker den är både fin och framförallt skön vilket jag tycker är viktigt. Nu till mina frågor. Hur tycker du att soffkuddarna håller formen? Har sett några på blocket och de såg ut som de säckat ihop lite. Det andra jag undrar är hur du tycker den funkar med barn färgmässigt? Jag är ju sugen på en ljus soffa men har en 4-åring och två små hundar.. Kanske en ljus soffa är en utopi 😉 men tänkte det var värt att ställa frågan när du hade ett inlägg om soffan. Lycka till med ditt framtida projekt! Väntar med spänning!
  Kram

  Caroline 2016-05-19 05:46:24 http://www.smoothiesandstuff.com
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Alltså hitintills har den hållit formen fint tycker jag. Och vi är fem personer i familjen. Skulle jag ha hundar så skulle jag nog ha en pläd på ( fint och praktiskt ). Och två överdrag att byta med så att tvättandet inte känns lika jobbigt som det gör om man står med en soffa utan klädsel. Men till just den här soffan så finns de ursnygag lite mörkare tyger på Ikea, vi har även den som är gråbeige. Kramar! Julia

   juliak 2016-05-19 07:35:19
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!