Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Hur gick det med håret?

IMG_7193-tile

Har ju helt glömt bort att ge en liten hårupdate. Minns ni? Hårkatastrofen. HÄR kan den som missat fadäsen läsa mer. Nåväl på bilden är jag preciiiis nyduschad och nyjoggad och ofixad och oborstad haha men hårfärgen är som den är. Väldigt mörk. Och i solljuset väldigt röd. Väldigt väldigt röd. Jättevackert med rött. Men inte på mig.

Toningen har helt klart gått ur en hel del tack och lov men jag misstänker att eländet får växa bort. Fasen alltså. Vantrivs verkligen fortfarande men har vant mig pytte. Har liksom inte vågat göra någon annan åtgärd mer än att tvätta tvätta tvätta och köra en brustablettkur hehe.

 

Dagens är förresten bland den skönaste outfiten jag vet om ( förutom klänning som är favvis ). Sköna stretchiga jeans ( Gina Tricot )  och en alldeles vanlig vit tisha ( HM ).

 

Hoppas er dag varit fin.

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Kan verkligen rekommendera frisörsalongen Cardell på grev turegatan i Stockholm. Jag går till Camilla. Hon är sååå duktig och jag (som är riktigt picky) har aldrig varit så nöjd med någon annan frisör.

  Tove 2016-05-19 22:42:09
  Svara
 • Hej

  Vad heter märket på jeansen?

  Mvh
  Hanna

  HE 2016-05-18 11:15:59
  Svara
 • Min svärmor har varit frisörska i typ 40 år (hon er 60!) och har egen salong i Strängnäs. Hon er typ världsbäst. Hon fattar liksom vad man vill göra med håret. Och om hon kännar att hon ikke kan göra dig nöjd, då vägrar hon att göra något alls. Men bättra det en att hon gör det sämre ;-( Mitt hår är er typ som ditt och jag fungera heller inte alls med rött i håret, så vet precis hur du kännar ..:-( Hojta till om du vill ha hennes tlf nr?! 🙂

  Katrine 2016-05-18 06:44:40
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!