JULIA K

Vår i favorithörnan i köket !

IMG_6503-tile

IMG_6493

IMG_6491

IMG_6490

IMG_6470-tile

IMG_6473

IMG_6483

Heeeej finisar!

Nähepp inställd poddisinspelning idag igen. Nytt datum inbokat och tredje gången gillt ni? Så får det bli.

Liten hängig rosenknopp blir dagens sällskap och ett fantastiskt solsken. Vilken ljuvlig start på maj! Vi varvar lite inne och lite ute.

 

Just nu pågår någonslags ganska så grundlig vårstädning hemma hos oss. Lite i taget visserligen men lite mer ordentligt och noggrant än vanligt. Garderober rensas, hyllor högt upp ( som jag inte ser och därmed kan bli skapligt dammiga hehe ) torkas av och listor på ”att göra” antecknas flitigt vartefter.

 

Min favvishörna i köket fick sig en liten piff och det krävs sannerligen inte så mycket mer än att göra rent, flytta runt , byta ut böcker och byta plats på saker och ting för att få den där sköna nästan pirriga” ååh” känslan!

Där samsas nytt och gammalt. Skrynligt linne. Och bordet som Carlos byggt till mig. Älskar den!

 

Jag tittar in lite senare med ett superdupertips på en klänning jag fyndade med betoning på F Y N D häromdagens. Tror att den blir en av sommarens favvisar i min lillal step in closet…

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Du har ett så otroligt vackert hem och dina bilder är så inspirerande! Vi är mitt uppe i renovering och byggkaos?! KonsolHyllorna från ditt kök är så nätta och fina, skulle verkligen ha likadana i vårt kök! Var kommer de ifrån? Tack för att du delar med dig av bilder och tankar om ditt liv! Med vänlig hälsning, Camilla från Skellefteå!

  Camilla Andreassen 2016-08-19 08:58:04
  Svara
 • Hej!
  Alla dessa fina, inspirerande bilder du bjuder på! Så skoj att följa dig. Har gjort det i många år. Skulle vilja se bilder på andra delen av köket. Diskbänk, kyl/frys.
  Kram

  Anna 2016-05-04 12:07:48
  Svara
 • Vääääääldigt fint!!
  Ha en fin onsdag 🙂
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2016-05-04 11:53:54 http://www.ekenasliv.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!