JULIA K

Dagens och sådant jag tycker om just nu!

Hej måndag och den allra första majveckan!

 

Den här veckan tror jag naturen fullkomligen exploderar! På det där magiska ljuvliga ”stanna tiden nu” sättet ni vet?

Och man vill göra allt och lite till på en och samma gång både inne och ute…! Nu ingick inte tre sjuka hjärtan i planerna direkt men så blev det idag. Jag har varit till banken och fixat med tråkgrejer som visserligen leder till bra saker hoppas jag.

Jag vet inte om jag nämnt det men jag och Carlos startar upp ett nytt bolag tillsammans. Superspännande men känns också som ett naturligt steg för oss.

På eftermiddagen invigdes nya stoooora studsmattan så friskare tider är inom räckhåll tänker jag.

 

IMG_6454-tile

IMG_6504

IMG_6455

IMG_6452

IMG_6517-tile

IMG_6591

 

En bedårande Akleja som ska få komma ner i rabatten sedan, ny vattenkanna ( älskar vattenkannor och min hittade jag på Blomsterlandet tillsammans med Aklejan), kelig Majjis, örhängen i olika pastelliga färger ( H&M ) och den mjukaste marshmallowsfärgade ( pudrigare kan det knappt bli ) cashmeretröjan som jag fått från SOFT GOAT känns som en fin majstart.

 

 kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken Go katt!!!

    Charlotte 2016-05-07 19:57:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!