Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Ginger & Blonde

Bild 8

Hej finisar!

Här kommer en liten söndagshälsning till er. Från Anna!

Bild

 

Mitt namn är Anna och det är jag som har fått äran att förvalta Julias vita drömmar fast på mitt sätt. Ni kommer säkerligen känna igen er men självklart känna att det är på mitt sätt. Tänkte att det kan vara lite kul att veta vem som nu driver butiken och få en liten bild av mig och mitt liv.

Jag bor på Dalarö som ligger i Stockholms skärgård med man och två döttrar. Min bakgrund är textildesigner med print som inriktning och har arbetat som designer i 10 år. Min passion för inredning har alltid funnits och när den här chansen dök upp var det en känsla att detta måste jag bara göra! Jag har en stor passion för allt vackert som inredning, trädgård, natur, mode ja helt enkelt sånt som sätter guldkant på tillvaron.

En annan stor passion för mig är hållbarhet och miljövänligt tänk. Jag tror att vi måste bli snällare mot miljön för annars ser inte framtiden ljus ut. Så mitt mål är att man ska kunna älska inredning och allt annat vackert i livet men tänka hållbart, miljövänligt och långvarigt.

Jag kommer bedriva webshopen men även ha en liten gårdsbutik i Dalarö. Så är ni sugna på en härlig utflykt ut i skärgården är ni varmt välkomna! Framöver kan man även ta en fika i trädgården då vädret tillåter. Jag kommer annonsera öppettider på hemsidan gingerandblonde.se Facebook Ginger and blonde samt instagram ginger-and-blonde.

 

Bild 2-tile

 

Bild 6

 

Spännande eller hur?

Annas gårdsbutik är öppen 14/5  klockan 11-14 eller enligt överenskommelse.

Och idag är det den stora stora dagen. Anna öppnar upp sin webshop. Jag är så himla nyfiken själv. Och önskar henne all lycka till och nu kan jag knappt vänta mer så jag tycker att vi kikar in i butiken bums! Den där boken, Lev som en bonde känns riktigt intressant tycker jag!

 

Butik Ginger & Blonde

 

Kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Fridsell
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che