JULIA K

Läget idag!

Skärmavbild 2016-04-28 kl. 09.08.37

 

Heeeeej finisar!

Vilket massivt hjälppådrag alltså. Jag har sagt det förr. Och säger det igen. Och kommer att säga det framöver. Ni är bäst! Jag har på riktigt världens finaste bloggläsare.

Ibland väger man ju sina ord. En stund innan de publiceras. Ibland med en lite lätt orolig känsla i magen att oj oj hur ska nu detta tas emot…? Jag vill ju aldrig att någon ska bli ledsen eller arg här hos mig. Men jag behöver ju faktiskt inte känna så.

Tusen tack för allt medlidande och alla tips som strömmat in. Verkligen.

Jag har bestämt mig för att ha tålamod. Faktiskt så besitter jag den egenskapen. Även om det inte är så roligt. Så ska jag vänta. Låta tiden gå. Och köra hemmakurer under tiden. Vågar inte avfärgningar eller slingor. Känns mest som att det blir en värre härva av det…

Igår körde jag följande kur. Och som en liten parentes. Resultatet kanske skulle bli lika efter en vanlig hårtvätt. Vad vet jag? Men  k ä n s l a n  av att försöka åtgärda mitt katastrofhår just nu och faktiskt se en pytteliten förändring åt rätt håll. Gör att det är värt att testa.

Hur som helst. Jag tog 6 stycken c-vitamin brustabletter ( alldeles vanliga brusisar från Ica ). Och blandade med en rejäl klutt Head & Shoulders schampo. Blandade ihop till en mousseaktig smet. Fördelade i håret. Allra mest där den där eländiga brunrödsvarta toningen sitter och satte en plastpåse och mössa på huvudet.

Satt med behandlingen i ca 1 och en halv timma och tvättade sedan ur. Ok det är inte på långa vägar som jag önskar. Men den svarta känslan börjar försvinna och det är alldeles för rött för mig fortfarande. Men ja. Det har skett en förändring mot det bättre.

 

Fortsättning lär följa…

Puss och tack för all pepp!

 

Jo, och för er som vill hålls kollen på vad som händer här hos oss som är relaterat till gården, butiken och så. Nu är min hemsida äntligen färdig! Om du tycker att det saknas något, eller de finns förbättringar att göra så tar jag tacksamt emot feedback. Det här med att göra hemsidor är ju inte min kopp så att säga. Men jag har gjort mitt bästa! Spara ner adressen i telefonen så att du lätt kan hålla koll på öppettiderna. Jag har äntligen också fått cafétillstånd så i den bästa av världar går snart den drömmen också i uppfyllelse! Ett litet sommarcafé under äppelträden…

 

Min hemsida:

 

www.juliakhouri.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så trist med håret.. Hade en mindre trevlig frisörupplevelse i december. Började med att frisören frågar mig om jag ammar eftersom hon tyckte att min hårkvalitet var så dålig. Sedan gick det bara utför. Önskade mig ljusa slingor i mitt rödblonda hår, frisören valde att blanda ljusa slingor med bruna (!) i en kall brun nyans som inte riktigt passar mina varma färger. Det såg ut som bajs (ursäkta ordvalet..) och jag trodde jag skulle börja gråta. Sedan fortsatte frisören prata om att mitt hår var så himla torrt och jag fick åter förklara att jag äter läkemedel för sköldkörteln som dels har gjort att håret nu är lockigt och dels har gjort att hårkvaliteten är skörare. Berättade att jag använder inpackning och har i olja efter hårtvätt. Frisören däremot valde att ha i en stylingspray som gjorde håret ännu strävare/sprödare/torrare. Det första jag gjorde när jag kom hem var att tvätta ur all styling, i med hårinpackning och sedan balsam. Efter hårtvätten blev det olja. Ville absolut inte gå tillbaka eftersom jag inte litade på frisören och var rädd att det skulle bli ännu värre! Efter några veckor fick en annan frisör bleka slingor i håret och det var en helt fantastisk känsla att inte ha kalla, mörkbruna slingor (plus en superbred bajsbrun slinga precis vid ansiktets vänstra sida – ingen snygg inramning!) utan känna mig som mig själv igen. Du klarar det här och var inte rädd för att bleka slingor, det var verkligen inget problem och inte alls otäckt i jmf 🙂

  Har kikat in på din nya hemsida och hjälp vad jag saknar webbutiken! Det var ju den finaste <3

  Veronica 2016-04-29 14:07:39
  Svara
  • Svar på Veronicas kommentar.

   Helt rätt ordval om du frågar mig 😀 FY FY FY stackars dig. Alltså av ytliga saker så är nog ett misslyckat frisörbesök det absolut värsta man kan vara med om. Sköönt att du är du igen. Jag ska avvakta lite. Nu har de gått en vecka totalt. Tänker att jag väntar en till. Och känner efter. Åh vet du, jag saknar den ibland jag med….KRAM

   juliak 2016-04-29 14:20:52
   Svara
 • Jag läste igår om ditt frisör besök som inte blev det som du hade hoppats på. Jag förstår din känsla helt och hållet, jag har själv ”halv-ångest” när jag går till frissan…Nu var det läääänge sedan sist och det skulle verkligen behövas. Men..jag avvaktar. Jag tycker att du är jättefin och inte alls att ditt hår blev för mörkt, men undrar väldigt över varför frisören haft i rött när det mer skulle gå åt det ljusare hållet? Men som du skriver, fortsättning följer. Vad roligt att du har fått tillstånd till att driva ditt egna sommar café! Grattis!!! Nu måste jag ju bara ta mig till dig någon dag, det är ju inte så himla långt bort. Kram till dig!

  Mija 2016-04-28 13:22:33
  Svara
 • Älska marmor! Den bästa inredningsdetaljen på länge, håller liksom måttet vart det än är. Håller på att bygga hus och den där bilden gav riktigt bra inspiration, tack!

  Kalle Seop 2016-04-28 11:00:24 http://taklaggarestockholm.com/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!