JULIA K

Att vara så stolt så att man nästan spricker!

IMG_6244-tile

IMG_6247

IMG_6251

 

 

Ja idag vill jag helst berätta för precis exakt varje människa jag möter om hur stolt jag är! Sådär så att man vill knacka personen framför en när man står i kön inne på Ica på ryggen och berätta. Nästan.

Men jag bubblar ikapp med Carlos istället såklart hehe…

Jag är så stolt att jag nästan spricker faktiskt. Vilka enormt fina ord jag och C fick ta del av idag på Noells utvecklingssamtal.

Dels rent kunskapsmässigt men att få höra om hur Noell är som människa. Ja jag är så oerhört lycklig och glad över att ha en så fin kille. Mammahjärtat svämmar liksom över totalt. Värt att fira såklart så vi tog en lunch nere vid hamnen.

 

Annars så är det en alldeles vanlig måndag som jag spenderar sittandes vid köksbordet med laptopen framför mig. Dagens uppdrag är att få ordning på ett gäng bilder och skriva några texter till.

 

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så underbart! Fina Noell!
  Kram!

  Pernilla m 2016-04-19 21:06:56
  Svara
 • Åh, vilken underbar känsla. Det är så värdefullt.

  Kram från Ulrika

  Ulrika 2016-04-18 18:01:36
  Svara
 • Härligt!! Du/ni ska absolut vara stolta, det är vi föräldrar som skapar förutsättningarna för våra barn så nog sjutton får man som förälder knacka folk på axeln och säga ”hej! Jag har lyckats, världens bästa barn har jag”.
  Kram

  Emma 2016-04-18 17:54:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!