Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Vad man gör när man inte orkar laga en ordentlig söndagsmiddag!

IMG_6062

IMG_6069

IMG_6073

Hello söndag och mina sötaste!

Har ni haft en fin dag?

 

Vår har varit söndagssoft och vi har mest bara slappat.  Mitt i slappandet så tog vi en tur till Bowlinghallen. Jag har inte spelat på så sjukt många år. Typ tolv. Och så var det premiär för Elle och Belle. Hur roligt som helst ju med Bowling och vi var helt själva i hallen. Lyx.

Kan ju faktiskt berätta att jag hade en egen namnskylt. JA! Egen skylt på Heron City ovanför min bana där jag slog värsta bowlingrekordet. Once in a lifetime ni vet hehe… Men ja den omgången gick löjligt bra och på den tiden var jag faktiskt himla duktig.

Idag. Siså hehe…

 

Hursomhelst. Ibland har man ont om tid. Eller är sådär vansinnigt osugen på att laga mat. (Som jag är idag). Eller kommer inte alls på vad man skulle kunna tänka sig att äta. Och önskar att man kunde skippa hela matgrejen men det går ju inte när man har 3 barn faktiskt. Och har mil något grymt hämta hem mat ställe.

Då är min bästa lösning bananplättar. Man skulle nog nästan kunna kalla det för en klassisk mellis eller frulle numera då receptet florerar lite här och där sedan ett gäng år sedan. Men den är väl värd att nämna lite nu och då ändå tycker jag.

Jag brukar inte krångla till det alls. Utan tar en liten banan ( det är alltså en portion, så vill man ha fler så ökar man på antalet bananer och ägg ). Mosar den med en gaffel . Därefter knäcker jag i två små Björstaägg eller en mer vanlig size när våra höns har sin viloperiod under mörka årstiden.  Och rör om till en smet.

Sedan klickas smeten ut i en plättlagg eller ja de går bra i vanlig stekpanna också. Jag använder antingen smör/rapsolja i sprayform eller kokosolja.

Serveras med bär och keso. Eller agavesirap och kokosflingor. Så vansinnigt gott!

 

söndagspuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Bra tips!
  Ibland är tom plättar nog, då önskar jag att ett litet piller gav mättnad och alla nödvändiga näringsämnen.

  Emma 2016-04-17 19:39:40
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   EXAKT vad vi säger rätt ofta här. Vore så grymt med ett piller som gav allt man behöver. Jag älskar visserligen mat men att vareviga dag laga 1-till en massa måltider tar ju musten ur en ibland. kram J

   juliak 2016-04-17 19:57:42
   Svara
 • Mums, såg riktigt gott ut!

  Helena 2016-04-17 18:37:20 http://fruhelena.blogg.se
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Hanna Elfast
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Fridsell
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson