JULIA K

Budgettips delux!

IMG_6124

IMG_6111

IMG_6114

IMG_6105

IMG_6106

Hej fina!

 

Tittar in en supersnabbis med utlovat budgetfyndstips! Och det är ett fynd delux enligt mig!

Häromdagens funderade jag över vårt vardagsrum och behovet av ett soffbord. Bara ett litet, enkelt vitt och runt.

Och det var precis vad jag sprang på när vi hastade oss genom Rusta igår. Jag och C.

Jag är sjukt nöjd med den. Och den fyller precis den funktionen jag har ute efter. Den rymmer lite piff och kvällsmumset ni vet. Varför blir man för övrigt precis alltid sugen och hungrig vid halv nio snåret när barnen är nattade? Då bara måste jag äta något.

Ja just, jag gav 99 pix för bordet! Och finns de kvar nästa gång jag tar en tur så blir det en till att ställa i växthuset.

Nåväl idag hamnar där en skål med godis. Hoppas ni får en härlig fredagskväll! Nu ska jag ta mig an en middag här och hälla upp ett glas vitt. Jag har världens härligaste vårkänsla i kroppen. Det liksom svämmar över nästan alla dessa känslor och jag vill inte missa en endaste liten stund av våren känns det som…

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Heeej 🙂 Det ser så soft och mysigt ut i soffan och jag undrar vad färgen/nyansen på kuddarna heter. Den lilla heter kalkvit vet jag (har precis beställt den :)). Men dom andra? Antar att dom är från Himla
  Kram Liselott

  {"author":"Liselott" 2016-04-17 15:11:17
  Svara
 • Så vitt fräscht och fint!!!

  Minna torstensson 2016-04-16 11:49:56 http://minnaelvira.devote.se
  Svara
 • Fint bord!!
  Åh härlig bild på ert vardagsrum!!! Var är den fina beiga pläden från?

  Trevlig helg! Någon gång vill jag komma till din mysiga butik…jag bor i Nyköping så det är ju inte så långt ifrån…

  Kram Anna

  Anna 2016-04-15 17:33:44
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Men tack snälla 🙂 Pläden är en gammal en dessvärre från min butik. Hoppas du kan komma förbi någon gång framöver. Kram Julia

   juliak 2016-04-16 21:52:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!