Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Är det på riktigt?

IMG_5876

IMG_5886

IMG_5881-tile

IMG_5878

IMG_5874

Hej sötisar!

Jag hoppas att söndagen varit skön?

 

Min har det. Det har varit en sådan dag när jag riktigt behövt känna efter att är detta på riktigt? Nyp mig i armen känslan ni vet? Känslan av tacksamhet och lycka att få ha mitt alldeles egna lilla företag som jag rakt av älskar att driva och som nu är på väg i den riktning jag drömt om.

Jag hade som sagt var min lilla butik öppen idag och fick besök av alldeles fantastiska människor. Först kom bästis Hannah och överöste mig med positiv energi i vanlig ordning och därefter trillade kunderna in.

Det härliga med allt är att det blir ofta lite mer personliga möten när man driver sin verksamhet hemifrån.

Alla är verkligen så himla trevliga och jag får ta del av livsglimtar. Så fint. Allt från härliga ytligheter till allvarsammare ämnen.

Och när jag premiärsålde tomatplantor och ägg så ville jag nästan gråta en skvätt av lycka. Kan ju verkligen låta hur fånigt som helst men för mig är det något alldeles alldeles speciellt och stort.

Nu vardagsförberedelser följt av söndagsmys med älskling. Som igår kom hem med godis från stan. Och för en godisgris så är godis från stan höjden av lyx typ hehe. Inte för att det är så pjåkigt med plockgodis från Ica men ja. Ni som älskar godis hänger säkert med…Man blir ju löjligt glad för de där alldeles speciella sorterna som inte går att få fatt i överallt.

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23703522.ab

  Krister 2016-10-12 21:52:52
  Svara
 • Alltså ååh vad glad jag blir av det här inlägget!! Så underbart!
  Kram!

  Emmeli/Lillafrun 2016-04-13 20:05:58 http://www.lillafrunsdagbok.se
  Svara
 • Men åh det är så härligt du mår bra och lever drömmen! Mer lycka till folket!
  Puss

  Pernilla 2016-04-11 18:08:25
  Svara
 • Hej Julia jag undrar var du köpt det fina fatet

  Marlen 2016-04-11 09:12:56
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!