JULIA K

Dagens jag och tips på underkläder!

IMG_5377

IMG_5380-tile

IMG_5367

IMG_5579

IMG_5379

IMG_5463-tile

IMG_5368

IMG_5477

Heeeeeej finisar!

 

Tittar in supersnabbt. Ska sätta fart med fredagsmysfixet precis alldeles nu. Till middag plock. Olika slags bröd, ostar,  bär, frukt, charkisar och så köpte jag en bit salmalax. Mmmmm…!

Och så har jag såklart inhandlat en massa söta godsaker också. Mina favvisar just nu. Små bollar med vit choklad, lakrits och choklad. Oh la laaa vilken sjukt god kombo! Det blev smågodis också. Min last ni vet…som jag några gånger tänkt tanken på att avsluta men nä. Det är ju så så så gott tycker jag.

Dagen har varit riktigt härlig. Jag tog med mig älskling på en joggtur imorse och därefter har vi varvat jobb med mys. (Vi kommer framöver att bli kompanjoner på riktigt jag och Carlos men mer om det en annan gång. ) Eller ja det går hand i hand många gånger kan jag känna. Jobb och mys. Älskar ju verkligen mitt jobb av hela mitt hjärta!

Hursom så ville jag visa er min ljuvliga fredagsbukett. Och dagens jag ( som såååå mycket behöver fixa till håret snarast möjligt ) i en av mina absoluta favviströjor från Valerie. Nya galet fina undisar som jag hittade på Ica Maxi ( jaaaa helt sant, av märket Pierre Robert ) och några av rosenknoppens presenter som vi köpt för att det ibland är så mysigt att få skämma bort. Bara för att.

Ha nu en riktigt härlig fredag!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Ja! Jag har köpt p.r’s underställ till killarna… Jätteskönt och bra!! Ska kolla in undisarna oxå!
  Puss och kram

  Pernilla 2016-04-10 06:18:34
  Svara
 • Vilka vackra bilder!!!!
  ICA Maxi – kidding me?!?? Ska jag absolut kolla in nästa gång jag handlar 🙂
  Tack för tipset!
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  {"author":"Ekenäsliv" 2016-04-09 20:00:22
  Svara
 • Vilket bra tips! Tröjan var också fin! Kram

  {"author":"Sofias Lantliv" 2016-04-09 00:09:06
  Svara
 • Så fin du är. Och tröjan är ju galet snygg på dig. Ser framemot att höra era planer :)) . Vem vill va utan lösgodis?! det är ju det man längtar till hela veckan.
  Ha en fin helg

  sandra 2016-04-08 23:56:37 http://sannapyttipanna-sandra.blogspot.com
  Svara
 • Hej Julia!
  Kikar in och önskar trevlig helg!
  Min äldsta pojke var lite krasslig imorse så det blev mysig hemmadag med honom och lillebror. Det blev kojbygge inne och sedan cykel hinderbana i trädgården. En bra dag helt enkelt!
  Er dag låter också mysig!
  Underbar blombukett och ert hem ser så ljust och vackert ut på nedersta bilden.
  Trevlig helg!
  Kram Anna

  Anna Bokcafeet i byn 2016-04-08 20:40:41 http://www.bokcafeetibyn.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!