JULIA K

En märklig gårdag…

Hej finisar!

Måste bara berätta. Gårdagen var en så märklig dag. I alla fall ena halvan av den.

Började dagen med att nästan hamna i diket. Orkar inte utveckla det vidare men det var ingen fara för liv i alla fall hehe. Därefter skulle jag sätta mig med den pestiga bokföringen och inser att bankdosan är borta. Hittar den inte och inser att det bästa är att åka till banken dels för en ny dosa och utöka mitt mobila bank id för att kunna just bokföra.

Går ut. Och ser att det från skogen kommer springande en varg! Alltså det SÅG ut som en varg! På allvar. Jag hoppar in i bilen och drar igen dörren. Vargen som ju såklart var en hund hoppar upp mot bilen och cirkulerar runt den. Den skräcken alltså. Den tar en runda på gården, skrämmer upp hönsen och återgår till att springa runt bilen. Pjuh. Nu tror jag att den mest var himla glad över att se en människa. Tror jag. Men obehagligt var det ändå då jag hyser s t o r  respekt för djur kan inte känner. Eller ja jag är rädd faktiskt.. Den följde mig ett par kilometer längs grusvägen och sedan sprang den iväg. Jag tog några bilder på den och har varit i kontakt med polisen. Hoppas stackarn hittar hem på något vis.

Efter en turbulensig regnig förmiddag sken solen upp och jag tog en lunch ute med en vän. Det är så härligt tycker jag. Dessa möten med människor man har i vuxen ålder som ger ett så stort utbyte. Fint och tacksamt. Det är ju inte alldeles enkelt såhär i vuxen ålder. Iallfall inte på det där viset att man känner fullt förtroende, kravlöshet och ren värme.

Ja det var gårdagen det.

Denna dagen började på härligaste möjliga vis med en glad rosenknopp. Belle har varit ledsen med tårar som trillat precis varje morgon sedan inskolningen förra året. Ni kan ju förstå hur många tårar som trillat ned för mina kinder när jag satt mig i bilen efteråt. Varje morgon. Vi har helt enkelt väldigt svårt för separationer vi två. Hon har inte världslånga dagar och jag känner mig väldigt trygg med förskolan. Men ja. Att säga hejdå är tungt för oss.

Lyckan är gjord om det blir fler glada dagar. Så det hoppas jag innerligt på!

Nu ska jag ta tag i denna dagen med en lycklig känsla i hjärtat och Lalehs grymma nya låt som sällskap. Har ni hört den?

Om inte do it! Peppig och stark.

Laleh Bara få va mig själv

laleh-shades

 

 

Ses lite senare!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Haha hjälp, satte kaffet i halsen när jag skymtade ordet VARG ner i texten. Omg, förstår att du blev skraj! Blir lika glad som du över en glad B 😀

    Hannah 2016-04-07 09:35:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!