JULIA K

Lyxig dag!

IMG_5264

Målning av gästhuset…

Till och med jag. Som tycker att det suger till i magen av att stå på en pall hehe har tagit mig upp för stegen idag minsann. Inte direkt frivilligt men när Carlos skulle montera vår nya pärla som ska stå mot gästhusfasaden så krävdes två par händer.

Hello sötisar!

Har ni haft en fin måndag?

 

Här har vi haft en vardagsmåndag och jag är sådär skönt trött efter en hel dag ute. Med min älskling. Han fixade med sitt. Tog bland annat emot en leverans av vår nya pärla. Ett växthus ( jaaaa ett till det är helt sant hihi ) som kom tidigt imorse med en enorm lastbil. Den står nu mot gaveln som ni ser ovan. Ja inte färdig alls men stommen är där.

Och jag har grävt och påtat i kökslandet.

Vi tog en liten paus och lunchade på tumis nere i hamnen.

Det är så oerhört lyxigt och älskvärt med dagar som denna. Att få arbeta hemma på gården tillsammans. Med våra drömmar. Och s o m  jag funderar på drömmar och framtid. Imorgon ska jag prata med en miljöinspektör som ett första steg i rätt riktning mot vårt lilla sommarcafé. Spännande!

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Sommarcafé, mmm, vilken dröm!!
  Och ett till växthus, låter helt fantastiskt 🙂
  Längtar så till jag hälsar på i din ljuvliga butik igen. Först lite vårfix & stor husrensning här i norrort.
  Stor kram som hoppas att du & finaste Belle får många glada mornar tillsammans här framöver, Emma

  Emma Olausson 2016-04-10 21:40:53
  Svara
 • Låter verkligen som en fin dag. Dona med sitt, med käraste inom räck- och synhåll. Oh jag vill uppdateras om hur det gått med caféplanerna. Och Ns övernattning! Bara det skulle kunna fylla en dagskonversation 😉 Kram!

  Hannah 2016-04-07 09:40:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!