JULIA K

Jag har blivit intervjuad!

Skärmavbild 2016-03-29 kl. 10.37.32

Heeeej mina fina!

Alltså vad tusan. Här är man pigg, kry och energisk efter långa sjukan ni minns. Och så vaknar jag upp med en sinnessjuk värk i nacken. Som under dagen blivit värre och värre. Det strålar och hugger på ena sidan av nacke och rygg. Så nu pallar jag inte vara uppe en sekund till. Himla klena jag!

Så ingen kry och glad Julia här inte. Igen. Ledsen mina fina! Jag har i desperation bokat in en tid hos en naprapat imorgon bitti. Har ingen erfarenhet av varken ond rygg eller naprapater men det här står jag inte ut med!

Dagens peppiga och roliga däremot är att vi tog en sväng till Ikea för att spana in lite sköna utemöbler till altanen som ju vuxit i storlek under vårvintern.

Vi har ju ett stort bord med stolar från Grytgyttan som är underbara men det är inga ”hänga på altanen möbler” direkt utan de används när vi äter.

Så vi spanade på sådana sköna rottingsoffor ( konstrotting ) ni vet som man kan bygga ihop olika sektioner som man vill och ställa under en paviljong.

Ska knåpa ihop ett litet inspirationscollage imorgon så ska ni få se vad vi hittade!

 

Tills dess. Läs gärna den fina intervjun med mig på The happy hill som är en superinspirerande plats med butik, inspiration och bloggar. Bums dit tycker jag! Intervjun kan du läsa om du klickar HÄR.

kramar

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • …..och hoppas du snabbt blir bra i nacken!!!

  Anna 2016-03-31 07:04:58
  Svara
 • Åh kul att få se kollaget om rottingmöblerna! Vi ska till Ikea idag och titta på dom, har även kikat på Mios sortiment 🙂

  Kram Anna

  Anna 2016-03-31 07:04:18
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh jag ska iväg till naprapaten nu och sedan blir det lite altaninspiration här 🙂 Lycka till idag! Finns ju inte såå mycket att välja mellan direkt så det går relativt snabbt att hitta de man tycker om. kram och tack! J

   juliak 2016-03-31 08:26:35
   Svara
 • Vilken härlig intervju om en genuin sympatisk tjej ! Jag är en relativ ny följare av din blogg och måste bara beundra vilken underbar feelgood känsla du medlar. Även i det djupare samtal. Blir peppat och lycklig av att se det vackra genom din kameralins. Keep on going the good work ! Kram ock krya på dig

  Tullan 2016-03-30 22:36:15
  Svara
  • Svar på Tullans kommentar.

   Wow tack! Verkligen fint skrivet. Blir jätteglad att du trivs här hos mig. Kram och fin torsdag! Julia

   juliak 2016-03-31 08:27:50
   Svara
 • Krya krya, massa energi till dig! Strax är du full av energi igen. Solen gör jobbet! Så fina bilder som vanligt här. Jag behöver inte läsa lika många magasin längre. Jag har mina favoritbloggar och denna är topp 1! Längtar efter besök i din gårdsbutik i sommar. Lär bli stammis där sen för jag börjar jobba i Nynäshamn i höst. Då har jag både din butik och Ösmo Plantshop (fredagsblomster) på vägen hem.. Lycka! 🙂

  Anki 2016-03-30 22:34:11
  Svara
  • Svar på Ankis kommentar.

   Åh så himla glad jag blir av din hälsning! Tack! Och du är varmt varmt välkommen! Kramar J

   juliak 2016-03-31 08:25:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!