JULIA K

Ni vet känslan av otillräcklighet?

IMG_4702

Hello påsklov!

Och hej finisar!

Nu kör vi påsklov på riktigt här.

Jag har alltid balanserat nätbutiken med barnens ledighet. Och jag har inte fått någon skön jämnvikt på det hela alls. Utan precis alltid känt en stor stress över att inte hinna med. Eller vara tillräcklig. Den där känslan ni vet…? Fy fasen så den känslan är hemsk alltså.

Såhär i efterhand. Så kanske det klokaste hade varit att antingen hålla sortimentet mindre. Eller ha haft mer barnsomsorgstid.

Ofta sammanfaller också nätbutiksruscher med ledigheter vilket i sig är härligt. Men ja jag har inte känt mig närvarande på det sätt jag vill hemma trots att det vart underbart och fantastiskt på sitt sätt. Ja det där med allt allt har sin tid stämmer verkligen och jag hade aldrig velat vara utan den tiden heller. Men idag känner jag en annan slags frid inom mig. Vilket är en så lycklig känsla.

Så idag firar och njuter jag av ett riktigt påsklov med mina tre hjärtan. Våra planer för veckan är egentligen inga alls. Idag har vi rullat och pysslat små marsipanfigurer. Det är regntunga moln över vår lilla gård så det passar bra med innemys idag. Jag har visst sjuka mängder med tvätt också att ta hand om i vanlig ordning…

Jag har lovat badhuset och en tur till stan under veckan så så får det bli. En vi tar dagen som den kommer påsklovsvecka. Med en tillräcklig Julia!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!
  Jag är så vansinnigt sugen på att skaffa honungsbin, men blir alldeles snurrig av att googla. Skulle verkligen uppskatta om du någon gång ville ägna ett inlägg åt att sammanställa hur ni gick till väga! Byggde ni själva, köpte ni färdigt? Kostnader? Att tänka på? Allt i stort och smått, för oss nybörjare som inte har en blekaste aning! 🙂 Kram

  Sandra 2016-03-29 22:05:32 http://hantpahjortronberget.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Ok, så roligt att du är intresserad! Självklart gör jag det. Jag fixat ett inlägg tillsammans med Carlos som är familjens biexpert 😀 kram

   juliak 2016-03-30 17:56:53
   Svara
 • Härligt att höra Julia!
  Ha en fin påsklovsvecka! 🙂

  Alexandra EH 2016-03-29 21:07:58
  Svara
 • Hej Julia!
  Så härligt att få slippa den där känslan. Här har vi just haft påsklov och återgått till skola, dagis och jobb idag. Kändes lite svårmotiverat efter mysiga dagar tillsammans. När våren kommer längtar jag ut från mitt inomhus jobb, tur kvällarna är så långa. Ikväll klippte jag rosor i pergolan intill barens lekplats medan fåglarna sjöng och solen sakta sänkte sig bakom grannens lada. Mysigt!
  Önskar dig och familjen en skön vecka!
  Kram Anna
  Ps. din lilla gårdsbutik ser så mysig ut! Gillar du satte upp hyllorna själv trots att det blev lite snett. Jag har också en händig man och tenderar att låta honom göra allt sådant. Lite trist kanske….!

  Anna-Bokcaféet i byn 2016-03-29 21:05:15 http://www.bokcafeetibyn.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Anna-Bokcaféet i byns kommentar.

   Åh så mysigt det låter Anna. Och ja det är så underbart med dessa långa ljusa dagar. Som man längtat… Hihi ja alltså det blir ju nästan lite fånigt hur jag inte gör något byggrelaterat alls bara för att C är så himla duktigt på det där. Men ibland så! Kramar J

   juliak 2016-03-30 17:59:13
   Svara
 • Yes jag vet känslan…
  Skööönt att det känns mer tillräckligt nu! =)
  Ha ett riktigt skönt påsklov!
  Kram Anna

  {"author":"Ekenäsliv" 2016-03-29 14:36:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!