JULIA K

Snart färdig!

IMG_4953

IMG_4959

IMG_4962

 

Alltså ni! Ni är för fina.

Tack från djupet av mitt hjärta. För omtanken, varma snälla rader och för att ni delar med er. Och tiden ni tar er

Jag blir på ett sätt alldeles urlakad på energi och kraft efter att ha fått skriva av mig samtidigt som jag fylls på med ny styrka. Lite tudelat sådär. Men jag är oerhört tacksam för att jag har bloggisen och ER!

Har ni haft en bra måndag?

Min har varit lite trött sådär då jag fortfarande inte är helt hundra efter dessa veckor av influensa och vad det nu kan tänkas ha varit…

Men jag har fixat en massa i butiken och funderar på om jag faktiskt hinner ha öppet runt Påsk. Det vore hur mysigt som helst ju.

Min nya hemsida är inte färdig riktigt ännu. Eller i ärlighetens namn inte ens påbörjad *hehe* så håll utkik här eller på insta gällande öppettider.

Ser ni att jag börjar få ordning på butiken? De flesta ”avdelningar” är helt färdiga. Jag ska göra iordning badrum och trädgård ( i växthuset ) och sedan är jag färdig!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh vad fint det blir i butiken!! Jag måste verkligen säga att det är alltid lika mysigt att titta in på din blogg! Tack för att du delar med dig både ärligt och härligt! Jag har följt bloggen i flera år och det har alltid funnits den här härliga känslan! Kram

    Caroline 2016-03-21 18:19:51 http://Www.smoothiesandstuff.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!