JULIA K

Gårdsbutiksglimtar, lycka och frihet!

IMG_4866 IMG_4867 IMG_4869 IMG_4873 IMG_4876

Hello finisar!

Ni får ursäkta hackerattacken här på min lilla bloggis. Det var typ någon tysk robot typ som tog sig in här…

Så nej det är inte jag som blivit knäpp hehe. Men himla gulligt att ni påtalade det för mig. Det ska vara åtgärdat nu hoppas jag.

Jag pysslar och donar i min gårdsbutik när jag får feeling för det. Feelingen infinner sig inte särskilt ofta just nu men när jag blir frisk då tusan ska här fixas! Golven är iallafall nymålade i pastellgrått. Ett loppisfyndat bord ( 1700-tal, sååå coolt ) är nymålat i vitt då den gamla färgen såg så dassig ut och vårens nyheter är upplockade. Skålarna åååh! Och så har jag fyllt ett stort skåp med Himla. Precis på pricken allt är alldeles ljuvligt fint. Som alltid när de kommer till Himla. Och ser ni de små kalaspåsarna med mintiga små prickar? Och trälådorna i skön vintagefeeling med matvaror i…

Nu ska hyllor målas och sättas upp sedan är det slutgiltiga piffet som gäller innan öppning. Längtar massor! Och har någon förhoppningn om att kunna öppna inom ett par veckor.

Jag har fixat några nya leverantörer och skalat bort en del gamla. Nystart it is och jag är pepp! Jag vet att några av er varit bekymrade över det faktum att jag släppte taget om min nätbutik. Men ni vet, det var planen oavsett hur min framtid skulle se ut. Allt har sin tid. Och nu är jag redo för annat. Och att helhjärtat få ta mig an det som ligger mig absolut närmast och varmast om hjärtat. Bloggen och gårdsbutiken. Det blir så så så bra. Och den frihets och lyckokänslan jag känner just nu är obeskrivlig.

Hoppas du haft en ljuvlig onsdag! Här har termometern visat på hela 12 grader. Och jag har altanhängt idag. Hur ljuvligt är inte det? Jag börjar känna livet i mig.

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Så himla glad för din skull!!<3

  Emmeli 2016-03-19 07:06:17 http://www.lillafrunsdagbok.se
  Svara
 • Låter alldeles ljuvligt!!! Är lite nyfiken på ditt livsval, hur det funkar rent praktiskt… Har själv precis sagt upp mig från karriärjobb med bra lön, för att…ja, jag vet inte. Finna lyckan kanske 🙂

  Hur försörjer du dig? Gårdsbutiken och bloggen? Kan man leva på det? Hur räknas ens arbetstid, jag tänker med tanke på förskola och så? Hur mycket förskola har du rätt att nyttja?

  Vore supertacksam för lite input! 🙂

  Lisa 2016-03-17 12:13:58
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Tjaaa rent krasst så lever man kanske lite mer för dagen. Med mycket mindre i inkomst. Men jag trivs så. Hur framtiden ser ut det vet jag inte. Men det vet man kanske inte med en fast anställning heller… Min frihet är värt typ allt och så länge det fungerar så kör vi. Och jag hinner arbeta utanför hemmet i mängder när barnen är stora. Min försörjning är bloggen och snart gårdsbutiken. Jag driver mitt företag på heltid (arbetstiderna varierar) och Belle har rätt till att vara på förskolan de timmar jag och min man arbetar. Kram och lycka till!

   juliak 2016-03-17 14:10:02
   Svara
 • Ååååå….nu blev en semestertripp inplanerad bortåt Nynäshamn tror jag i sommar….ifall du nu tänkt ha öppet i sommar i gårdsbutiken….

  MärtaStina 2016-03-16 23:15:23
  Svara
  • Svar på MärtaStinas kommentar.

   Ååh klart jag ska! Och nu kommer jag att kunna ha öppet efter ö.k på ett helt annat sätt när nätbutiksstöket inte finns längre 🙂 Hoppas vi ses! Kram J

   juliak 2016-03-17 07:11:06
   Svara
 • Vad är det för fina presentpåsar som skymtar? Märke? 🙂

  Linda 2016-03-16 22:24:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!