JULIA K

Vårlistan

IMG_4758-tile

IMG_4772

IMG_4764-tile

IMG_4774

IMG_4762-tile

IMG_4768

Hej finisar!

Jag börjar få den där riktigt sköna känslan av rent hemma. Ja ok det behövs en rejäl vårstädning och fönsterputsning men känslan av rent, undanplockat och fram för allt undanrensat. Jag gjorde ett större ryck innan jag började jobba då jag tänkte att tiden skulle bli knapp för sådana saker till en början.

Nu har jag plötsligt tid över och jag har skrivit en lååååång vårens ” att göra ” lista. Älskar! Idag målade jag ett nyfyndat loppisbord och ställde möblerna på plats i gårdsbutiken. Första saken struken från vårlistan.

Så mycket mer hanns inte med då Belle fortfarande är hemma krasslig. Och gissa vem som ligger nedbäddad i världens feberfrossa? Jo C…stackars alltså. Detta är nog andra gången som han har feber sedan vi blev ihop. Ynklig stackare kan jag ju meddela. Tur att jag inte ligger däckad också utan faktiskt är på benen. Om än sjukligt trött och matt. Men det känns ändå som att det är påväg åt rätt håll. Håll tummen!

Ingen direkt peppig period här på bloggisen just nu. Ledsen för det. Men livet är livet ni vet.

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Julia,

  Ville bara uppmärksamma dig på att ett långt inlägg på tyska som hette Ghostwriter kom upp i mitt Feedly-flöde från din blogg?

  http://juliak.metromode.se/2016/03/15/ghostwriter-hilfe-de-neu-effektive-aufsatz-produzieren-service/

  Matilda 2016-03-16 12:46:54
  Svara
 • Så himla vårfint!! Är det en String Pocket? Älskar också listor ~ ska genast börja på en!

  Krya på er, hoppas på en frisk vår!
  Kram

  Linn Starbrant 2016-03-16 09:39:05
  Svara
 • Ja du det är verkligen livet <3
  Hoppas ni alla piggar på er snart!
  Här är allt annat än ordning och rent just nu känns det som…
  Renoverar hallen och trapphallen som liksom ligger mitt i huset…
  Jättefin kommer det bli, men just i den smutsiga fasen tycker jag det är liiiite jobbigt…
  Ta hand om er!
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2016-03-15 18:35:15 http://www.ekenasliv.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!