JULIA K

Vårpiffat vardagsrum!

IMG_4824

IMG_4821

IMG_4818

IMG_4820

IMG_4828

IMG_4835

IMG_4833

Fin fredag hjärtan!

Jag har varit mestadels på benen idag jippiiiiee! Om än matt och svag men ändå, vilken lycka! Solen har skinit på pricken hela dagen och fönstret har stått på glänt och släppt in både vår och fågelkvitter. Så så njutbart.

Varit till läkaren med Belle för att försäkra oss om att urinvägsinfektionen är väck och det var den!

Överdragen är på i vardagsrummet, vårens kuddar på plats och den där osannolikt sköna fredagsfeelingen är här.

Är sjukt nöjd med färgskalan i vardagsrummet. Trä, mängder med fräscht vitt och en isigt ljusblågrå ton i kuddarna.

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan göra middag.

fredagspuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Superfint Julia! Så vårfräscht =) Har för mig att du skrivit att det är en ikeasoffa? Så sugen att byta ut vår svarta soffa, men med 3 små kids med kladdiga fingrar har den fått stå kvar. Var har du beställt överdragen? Och dom grå kuddöverdragen, är det Himla? Frågor frågor =)

  Ha en fin lördag

  Kramar

  Linda 2016-03-12 11:05:33
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Jepp Ikea är det! Dert vita övedraget kommer från Bemz men vi har ett gråbeige också, från Ikea att byta med. Kuddarna kommer från Himla och finns i min gårdsbutik om du har vägarna förbi 😉 Kladdiga fingrar känns igen 😀 kraaam

   juliak 2016-03-12 15:53:15
   Svara
 • Så himla snyggt o fräscht!

  Eva Hammenvik 2016-03-11 20:40:08
  Svara
 • Är det en riktig sjuanstol som skymtar? Har aldrig sett den i vita ben 🙂

  Johanna 2016-03-11 20:12:26
  Svara
 • Såååå fiiint ❤️

  pernilla m 2016-03-11 18:35:56
  Svara
 • Hej darling.

  Valoisa, upea ja harmooninen tunnelma. Juuri nämä värit on läpi vuoden minunkin supersuosikkejani.
  Howard soffa on tosi tosi kaunis, meillä on myös yläkerrassa valkoinen, mutta ei ikean. Maksettiin vuosia sitten aika kohtuuden ylärajoissa oleva hinta, ja tyynyt ovat aivan fiaskot. Valittiin silloin höyhentyynyt ja arvaat varmasti, miten siinä kävi. Aina kun istuu sohvalle, tyynyt ovat aivan plintassa ja litteät… käääk, kamalat …hih. Joskus tulee tehtyä aivan totaalisen vääriä päätöksiä.

  Kiva Julia,että olet jo kunnossa. Ainakin jalkeilla olet jaksanut jo olla …aina hyvä merkki. Itse otin influenssarokotteen Emilian kanssa jo ennen joulua, joten uskonpa että säästyttiin siltä virukselta täpärästi.
  Toivottavasti lapset ovat terveempiä myös.

  Teillä paistelee aurinko, meillä on ollut tosi synkkä päivä. Kävin tosin Plantagenista tänään ostamassa ensimmäisen hennon roosan mårbackan pelargonian. Kevään tunne on niin ihana, kun päivien pituus lisääntyy valon myötä.

  Valoisaa ja pirtsakkaa viikonloppua sinulle ja perheellesi.
  Julia, nautitaan elämästä <3 eikös vaan.

  Terkkuja Suomesta,
  Kirsi

  ps. mitä ihanalle äidillesi kuuluu <3

  Kirsi Lampinen 2016-03-11 17:45:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!