Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Nya soff och fåtöljöverdragen har anlänt!

IMG_4785

Hej mina fina,

Vilken respons! Alldeles makalöst. Tack snälla snälla för det. Ni är fina rakt igenom varendaste en av er. Generösa, peppande och kloka. Hejja er!

Och jag hoppas innerligt att ingen känner sig illa till mods eller tar illa vid sig då jag tror att vi alla kan var rörande överens om att de som arbetar med våra barn. De som gör det med hjärtat på rätt ställe. Gör ett alldeles fantastiskt arbete! Som är värt oändligt mycket. Och trots att en stor belöning för ett stundtals slitsamt yrke kan vara den barnen ger. Så bör lönerna höjas betydligt med tanke på ansvar och insats.

Ok nog om det för nu.

Vi har fortsatt krassligt läge här och Noell fick 40 graders feber igår och Belle är nästan lika krasslig hon. Jag tror att denna veckan bara är så. Och det finns ingenting annat att göra än vila. Och vila lite till. Beror lite på hur natten blir såklart. Förvärras läget får de bli ett besök hos farbror doktorn.

Carlos födelsedag som är idag får firas till helgen med pompa och ståt. Han får förutom små kärleksfullt ihopknåpade presenter från barnen en collegetröja ( hoppas hoppas den passar, och framförallt hinner anlända före helgen ) att möta våren i ( han är en jeans, tisha, collegetröja och sneakerskille ) och så har jag pysslat ihop en alldeles hemsida till honom. Hipp hipp hurra på älsklingens dag!

Jag gjorde en kraftansträngning imorse och bar in de nya överdragen till fåtölj och soffan till vardagsrummet som kom häromdagens. Överdrag kan faktiskt vara sjukt tunga kan jag meddela. Iallafall om man tappat krafterna helt. Imorgon kanske jag får på ett överdrag eller så…vem vet. Vår nya soffa är helt ljuvlig. Lååååång, mjuk och sådär lagom djup att kura ihop sig i. Jag valde ett överdrag i greige och ljusa träben till. Överdraget är lite murrigt och kommer att vara mysigt att byta till efter sommaren. Men nu vill jag ha en soffa med alldeles vitt linneöverdrag till.

Visar allt i sin helhet så fort jag har energin åter. På överdraget ser ni en trave kuddfodral. Har inte riktigt bestämt mig för vilka nyanser men det jag vet är att jag ska blanda sammet med lin. Avslappnat och lite tjusigt på en och samma gång…

Soffan är en 3,5 sits Stocksund från Ikea och det vita linneöverdraget kommer från Bemz.

kram

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Som jag håller tummarna för er alltså! Krya krya krya! Saknar min energiigaste piggspridande Julia ☺️ Sammet o linne är fantastiskt o något vi haft här ett tag nu, Love! Puss

    Jessica 2016-03-10 18:56:23
    Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che