JULIA K

Ett vackert avslut på veckan…

IMG_4721

IMG_4722

IMG_4727

IMG_4729

Hej mina fina!

Alltså vilken vecka. Den blev inte ens en liten gnutta av vad jag kunnat föreställa mig…Berättar mer sedan.

Nu ska jag fixa härligaste fredagsmysfeelingen typ någonsin och njuta av att vara där jag trivs allra bäst. Hemma. Och tända mitt nya härliga doftljus som doftar sådär magiskt gott. Lyxigt, härligt och lätt. Utan att ta över eller kännas för parfymigt och tungt. Precis som så jag tycker om. Valde ut den när jag och C var på vår tumisdag häromveckan. Vi passade på att dofta oss loss bland Byredos parfymer och hittade nog varsin favvis…

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej J!
  Jag var in som hastigast på byredo när jag var på en snabb visit till sholm, var på Naturhistoriska med telma.. Vilken byredo parfym fastnade du för?

  Kram
  /h

  Helen 2016-03-08 14:47:26
  Svara
 • Tack för tips! Sprider ljuset någon doft när det inte är tänt? Har provat Yankee Candle och de doftar bara när det brinner. Är på jakt efter något som sprider en fräsch tvättdoft hela tiden!

  karikulla 2016-03-04 19:18:08 http://karikulla.blogspot.com
  Svara
 • Måste säga att det känns väldigt tryggt o bra att ha dig hemma igen. Puss puss

  Jessica 2016-03-04 18:52:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!