JULIA K

En dag att spara i hjärtat!

IMG_4599

IMG_4586

IMG_4600

IMG_4582

IMG_4602

IMG_4595

Hej fina!

Idag drog jag med älskling på riktigt tung shopping på stan. Haha stackars. Men vi åt en världsgod lunch ( C valde en fisk och skaldjursgryta och jag tog inkokt lax ), höll varandra i handen och strosade runt bland mina favvisaffärer. Det där med tung shopping på stan är inte Carlos kopp riktigt men han kämpade på tappert.

Det blev alltså en dag på tumis vilket händer allt för sällan. Typ aldrig faktiskt. Så med den vetskapen. Att det dröjer evigheter till nästa gång så maxade vi verkligen dagen på alla vis. Att få pratas. Bara vi två. Om vad vi vill. Även om det alltid av någon outgrundlig anledning ofta handlar om barnen. Så är det ändå bra mysigt att få göra det.

Idag firade vi. Vi firade livet. Vi firade att vi står inför ett nytt skede i livet . Att vi tagit farväl av det som varit. Livet är ju liksom alltid värd att firas tycker jag men just nu lite extra här hos oss. Klapp på min egen axel för senaste årens arbete. Och det tycker jag att man kan få göra. Klappa sin egen axel och tycka att det här har man ju gjort riktigt bra.

Hursomhelst så gick jag gick loss bland lyxiga dofter, spetstoppar och sommarshorts ( visar sedan, hittade ett så himla fint set på HM nämligen ), underkläder, smink, väskor och blommor. Ja just. Frukt och nötbröd såklart. Det köper jag alltid med mig hem från stan, ett gott surdegsbröd.

Och som alltid när barnen inte är med. Så finns de med i tankarna precis hela tiden. Så vi valde ut mängder av godsaker till barnen. Och kvällens middag från Café Beirut står redo att dukas fram.

Denna dagen! Åh alltså. Den spar jag i mitt hjärta…

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh, låter som en fantastisk dag, och så fina saker vi skymtar! Inspirerande bilder som alltid. Väskan är jag särskilt nyfiken på så berätta/visa gärna. 🙂

  Mia 2016-02-26 23:25:52
  Svara
 • Det skulle vara kul att se vad du köpt 🙂 Älskar din stil och får mycket inspiration från dig.

  Anna 2016-02-25 20:58:00
  Svara
 • Vilken fin vas! Varifrån kommer den månne? 🙂

  nenne 2016-02-25 19:20:32
  Svara
 • Hej Julia!
  Minns du mig ännu? Alldeles för länge sedan vi hördes eller sågs. Men jag ser att det händer mycket i ditt liv så jag vill bara önska lycka till. Låter spännande även om jag inte hittade någonstans om vad du ska börja jobba med, kanske hemligt ännu. Ha det så bra!

  Kramar Lina, från Finland

  Lina 2016-02-25 18:58:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!