JULIA K

Adjöss!

215350c1092533f55d725c9485c2a491_980x0_c_85_ns_v4

Heeeej!

 

Med den nedsuttna lite för stumma soffan! Som visserligen varit suverän den tid vi haft den. Men allt har ju som bekant sin tid…

Idag har jag klickat hem en mycket skönare, mjukare och större soffa som jag tror att vi får plats i allesammans faktiskt. På måndag sker leverans av själva soffan men klädseln skulle dröja fyra veckor. Typiskt. Skulle mer än gärna piffa vår och göra om vårt lilla vardagsrum så snart som möjligt ju! Lovar att visa sedan!

Hoppas ni haft en fin måndag?

Här är det fortsatt krassligt läge för Belle och Carlos men nu har bägge fått varsin antibiotikakur som nog ska råda bot på krassligheten. Och jag.  Ja jag är också lite halvdan och ungefär hur trött somhelst. Det har varit så supermycket senaste tiden och tröttheten kommer nog över mig nu. Men det får vara så. Energin återvänder. Det vet jag.

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Krya på er bästa B och C! Och du med finaste J <3 Men du, åk och köp klädseln i butik. Segt att vänta fyra veckor, det orkar man ju inte 😉

    Hannah 2016-02-24 09:21:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!