Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Lördagslyckan!

IMG_4509 IMG_4511 IMG_4513

 

Hello lördag!

Jag vill verkligen slå ett slag för den där härliga vardagliga ( om än de är helg nu men ja ni förstår nog hur jag tänker…) lyckan. Det kan vara torsdagslyckan likväl som lördagslyckan. Det lilla enkla anspråkslösa.

Idag är min lördagslycka en latte med chokladsmak, mums alltså! Två knippen med tulpaner som i princip slumpades bort på Ica. Och visst är de väl vackrast så. När de är på gränsen till lite för utslagna…

Ett gäng med magasin. Hur mycket jag än tycker om att susa runt bland bloggar och instagramflöden så ä l sk a r jag ändå härliga magasin i pappersformat.

Och en snabb sväng till bästa Binge. Där jag bland annat fyndade detta snygga fat från Arabia. Jag var på jakt efter en servis till vår sommardröm. Lite caféverksamhet när gårdsbutiken är öppen. Det är vår sommardröm. Och o m jag fyndade. Glimt finns på instagram för den som är sugen på att se.( Jag har bytt namn där till Khouri.Julia där. Så att ni vet!)

Det blev en hel servis i gräddvit med vågiga guldfärgade kanter. Och lite udda porslin till mig själv som jag absolut inte behöver men ni vet ju hur det är…det där med porslinskärleken.

 Så det var min lilla lördagslycka det!

 Nu en sushimiddag och en lugn lugn lördagkväll.

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Håller med, idag räknas <3

  Hannah 2016-02-24 09:24:20
  Svara
 • Härligt det låter och håller helt med. Att kunna njuta och stanna upp i vardagen och i det lilla. När vår stora tjej var svårt sjuk i cancer lärde vi oss (låter galet att vi skulle lära oss…) att man behöver inte ha fredagsmys på fredag utan onsdag går lika bra om man nu är hemma från sjukhuset den dagen. Önskar dig en fin lördagkväll❄️

  Gunnel 2016-02-20 17:46:57
  Svara
  • Svar på Gunnels kommentar.

   Är er stora tjej frisk nu? Hoppas så att ni mår bra hela familjen! Förstår hur du tänker och de är lite galet faktiskt. Idag räknas. Och det är idag man vill ha det sådär himla härligt. Inte så enkelt alla gånger kanske men de är inte så dumt att ta lärdom av de som vet bättre, som ni gör. Tack för en fin hälsning! Kram, Julia

   juliak 2016-02-20 18:21:29
   Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!