JULIA K

Detta händer i vårt växthus just nu!

Just nu har vi ett pärlband av projekt som pågår parallellt. Eller ja det brukar vi nog ha men just nu känns det som att de är sådana himla härlig projekt med ganska så snabba och synliga resultat.

Annat är det att byta stammar, el, gräva ut ruttna bjälklag och annat tråk. Men som ändå måste göras.

Men iallafall här ser ni ett av de pågående projekten. Vi brukar göra allt själva. Eller ja Carlos brukar. Men detta har vi lejt bort och det var ett av våra smartaste drag. Oj så tid vi spar. Och det där med att skrapa skrapa skrapa är ju för drygt .

Växthuset får sig alltså en uppfräschning och det ska bli underbart att få göra vår därinne sedan. När de är alldeles nymålat och fint.

Ni som följt med vet att förra året ockuperade älsklig största delen av växthuset med oändliga mängder plantor och pryglar. Förvisso mysigt men det var ont om plats för mina små projekt. Jag fick ett litet hörn minns ni? Så ett nytt växthus är beställt och det blir Carlos alldeles egna. Där han kan gå loss bland jord, plantor, gödsel belysning och så. Ett lite mer proffsigt växthus helt enkelt. Ni ska få se var den hamnar sedan. Och hur den ser ut såklart. Jag tycker att det är så gulligt, härligt och charmigt med hans odlingsintresse!

Mitt växthus får bli min och gårdsbutikens lilla oas av mys. Fika. Och pelargoner. Många pelargoner. Mängder av pelargoner!!!

 

IMG_4438 IMG_4439

Hej fina!

Så härliga hälsningar jag fått. Tack! Jag försöker hålla ett lagom tempo just nu även om det stundtals är svårt när det är så många olika saker på gång. Men en dag i sänder och vips är det en ny vecka som innebär lite mer ordning i tankarna och en förhoppningsvis fridfullare själ. Allt pekar åt precis rätt håll. Och tur är väl det.

Nu ska jag se om C är redo för vår 21-dejt…

kram

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Julia! Oj så mkt spännande projekt ni har på g! Ska bli skoj att få följa allt, med dina vackra bilder och fina text som jag tycker så mkt om.
    Önskar en fin kväll! Anna

    Anna 2016-02-17 21:59:10 http://annasskattkammare.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!