JULIA K

Min alla hjärtans dag!

IMG_4399-tile

IMG_4414-tile

Kärlekens och vänskapens dag!

Så väl värd att fira och även om livet är fyllt av kärlek så tycker jag att det är mysigt med en alldeles egen dag. Alla hjärtans dag!

Hoppas att du hade en riktigt fin sådan? Gjorde du gjort något speciellt?

Själv så är jag så supertröttis men lycklig i hjärtat över vår gårdag. Jag och stora barnen klev upp i ottan. La en hjärtformad ask med gelehjärtan, och en hjärtformad ask med chokladparliner på köksbordet med en hälsning. Sedan tassade vi ut försiktigt för att inte väcka Belle och Carlos, och åkte till vackra Dalarna för en dag med skidåkning. Det är något alldeles speciellt med en dag i backen. Vi är ju inga stjärnor i backen någon av oss. Men det är roligt och mysigt. Och aldrig har väl en grillad korv smakat så gott som när man får sätta sig ned trött i benen av pjäxor som fötterna inte alls är vana att vara i och njuta av att sitta ute och äta.

Jag njuter så av tiden med stora barnen på tumis. Nog för att jag föredrar att vi alla är samlade. Och ja vi saknade såklart både rosenknopp och C. Men jag vet att Noell och Elle behöver min tid ibland utan att den splittras hela tiden och denna dagen kunde vi verkligen njuta av att göra som vi vill och inte behöva anpassa oss efter en oerhört bestämd liten 3 och ett halvt åring som mer än gärna sätter agendan för hela familjen hihi. Älskade alltså så hon styr och ställer!

Så min alla hjärtans dag fylldes med skid och pulkaåkning, kramar och pussar, choklad, omsorgsfullt skrivna kärlekshälsningar ( snyft snyft så fint ser ni, jag blir alldeles? ) som jag hängt upp i köket och så fick jag en sååååå fin spetsbody från C. Jag tycker att bodies är så himla snyggt att ha under en blus eller så. Och skönt, denna var alldeles mjuk och lagom åtsittande.

Denna måndagen ägnar jag åt sista rycket med nätbutiken. Om än i ett lugnt tempo. Jag kände mig krasslig redan igår morse när vi skulle åka iväg men tänkte att jag var frussen på grund av att vi steg upp så tidigt men ja typiskt nog så blev jag ju sjuk på vår lilla skidtripp och frös mig genom dagen. Så lite lätt feberyr kom jag hem och fick landa i soffan under en varm filt och rabarbersaft att dricka.

 

Kram!

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilken fin body!

  Vart har ni åkt då, bara över en dag sådär? Hur lång tid tar det från sthlm att åka? Jag skullevilja testa liksom, har aldrig direkt åkt skidor och barnen är så intresserade! En dag skulle kännas lagom!

  Stor kram!

  Aggie 2016-02-18 20:18:18
  Svara
  • Svar på Aggies kommentar.

   Tack! Vi åkte till Dalarna och ett ställe som heter Romme. Himla perfekt för oss som inte är några proffs. Från oss tar de ca 3,5 h så från stan 3 h. Vi åker med en hyrd fräsch ( viktigt hihi ) buss som tar oss dit och hon som arrangerar resan varje år fixar med skiduthyrningen osv så de är bara att plocka upp utrustningen och vi har alltid bokat skidskola vilket varit toppen. Barnen är himla duktig nu 🙂 Bor du i sthlm så kan du maila mig så ger jag dig uppgifterna inför nästa års tripp 🙂 Kram J

   juliak 2016-02-19 07:32:11
   Svara
 • Åh, det låter som en härlig dag, men så synd att du blev sjuk. Hopas de andra klarar sig. Hos oss är vi äntligen på benen efter först en influensavecka och sedan kräksjuka på det. Puh! Jag skulle gärna vilja veta varifrån den finfina spetsbodyn kommer. Är på jakt efter precis en sådan och denna ser ljuvlig ut. Vill du dela med dig av inköpsställe? Kram och krya på dig!

  Mia 2016-02-15 10:36:40
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Men åh pjuh det lät tungt, hoppas ni får vara krya nu! Det står Missya på lappen 🙂 Hm och Lindex har annars superfina bodies har jag sett, och jag har en annan som jag köpt själv från Gina Tricot som är värdsfin! Kram J

   juliak 2016-02-15 15:06:40
   Svara
   • Svar på juliaks kommentar.

    Tack snälla för ditt svar! 🙂 Ska absolut undersöka de inköpsställen du tipsar om. Kram och lycka till framledes. Ska bli spännande att fortsätta följa dig. /Mia – gammal, återkommande kund i din webbutik 🙂

    Mia 2016-02-15 22:01:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!