Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Min nya parfym och tips på läppglans!

IMG_4282

IMG_4280-tile

IMG_4278-tile

Fredagsfeelingen är snaaaart här!

Jag ska bara städa undan byggdammet som lagt sig i hallen och farstun först. Här rivs det minsann lilltoa och delar av det gamla köket som ska bli ett badrum så småningom.

Jag flydde både damm och oljud en stund för att göra några ärenden.

Såhär i februari. När huden är nästintill genomskinlig ( ni vet vad jag menar visst? ) och känslan är allmänt lite trött och glåmig så fick jag feeling för att susa in på Kicks och köpa mig lite skönhet.

Det blev bland annat ett nytt läppglans. Clarins Eclat Minute är det  a b s o l u t bästa glanset enligt mig. Har den i flera olika färger och en i varje väska. Snabbt snyggpiff helt enkelt. Nu hade de kommit en ny färg och oh la laa. Supersnygg och de händer lite mer i ansiktet än med mina vanliga rosa och nudetoner som jag använder.

Och så gjorde jag något som inte skett på..hmmm typ 12 år. Minst. Jag köpte en parfym.

När jag blev gravid med Noell så tålde jag inga parfymdofter och sedan dess har jag varit både känslig och burit på två hjärtan till och njutit bebistid och ja…jag har inte längtat efter några andra dofter.

Men nu har jag tagit in ett försiktigt kliv igen i dofternas magiska värld. Jag doftade, doftade och doftade och fick så superbra hjälp att finna den alldeles perfekta Juliapaarfymen.

Så nu är jag fredagspiffig o c h  doftar ljuvligt. Ungefär som en mild vindpust med ljuva doftnoter av Freesia, Pion och Vit Amber. Inte så tokigt va?

Har du någon favvisparfym?

Njut fredagen!

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Julia! Tack för tipset med läppglanset, har letat efter ett liknande. Vars är det köpt?
  /Elsa

  Elsa 2016-02-17 18:08:51
  Svara
 • Blanche av Byredo är min ”signaturdoft”. Lätt och fräsch.

  Ska testa läppglanset. Superfint!

  Jessica E 2016-02-13 10:12:14
  Svara
  • Svar på Jessica Es kommentar.

   Ska ta och dofta på den vid nästa tur till stan. Här i Nynäs är utbudet något magert men jag fick verkligen så oerhört bra hjälp! Älskar känslan av en signaturdoft 🙂 Det ska jag med ha! Kram J

   juliak 2016-02-13 12:07:19
   Svara
 • Min favorit är Stella av Stella McCartney. Diskret rosdoft, som en bukett med rosor från trädgården. Jag är inte heller förtjust i starka, påträngande parfymer och har svårt för många dofter. Kram Karin

  Karin 2016-02-12 17:24:19 http://www.vackertnaturligt.se
  Svara
 • Verkligen fint, Julia
  Har också dessa underbara gloss från Clarins. Vore kul med lite mer färg, det du har på bilden vill jag prova! Har du nr och vad färgen heter så jag hittar rätt?
  Kram Helen

  Helen 2016-02-12 15:21:03
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Tror det visas på bilden, nummer 8? Trodde mig iallfall få med det på bild. Maila mig annars 😉 Kram J

   juliak 2016-02-12 19:43:47
   Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!