Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Vardagslyckan!

Blommor är bland det bästa som finns tycker jag!

Och en härlig vardag är det allra allra viktigaste för mig. Nästefter att alla jag älskar har det bra förstås.

Vardagen  är ju ändå en stor del av livet eller hur?  Jag vill fylla den med härliga saker. Och göra mycket av det jag älskar. Och alltid omge mig med blommor härhemma. Om somrarna plockar jag in mina älskade spretiga trädgårdsbuketter men tills dess gäller köpta snittisar eller kvistar som jag plockar i vår lilla trädgård.

Förra veckans köp på torget blev ett så himla lyckat sådant. Buketten står sig så vacker än…älskar! 

Så ja, vardagslyckan är verkligen oerhört viktigt och en viktigt del av den för mig är blommor.

Vad är din vardagslycka?

 

IMG_4145

IMG_4141

IMG_4138

IMG_4142

IMG_4137

IMG_4164

IMG_4135

Heeej sötaste!

Hoppas du fått njuta vardagslycka och att dagen varit fin.

Idag har jag ringt femtiotolv samtal minst. Mailat hit och dit och styrt upp saker och ting. Att avverka en verksamhet kräver nästintill lika mycket som att starta upp en inser jag nu. Och det är en del ganska höga trösklar må jag säga men precis exakt allt går om man vill och nu är jag en bra bit påväg. Nästa vecka hoppas jag på ett riktigt avslut och därefter är det ”nytt jobb pepp och prepp” samt en uppfräschning av gårdsbutiken som gäller. Jag ska måla om golv, fixa till ett par väggar och möblera om helt. Om jag hinner. Har visst planerat att göra två stycken hemsidor också. Jag är ju sannerligen ingen teknisk stjärna om man säger så…

Vi ses snart igen!

kram

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Julia! Så fin ton i din blogg. Fina funderingar, vackra blommor och intressanta svar. Det är viktigt att unna sig lite vardagslycka eller försöka öka på lyckan som förhoppningsvis finns inuti en själv. Vi kvinnor skall alltid vara så duktiga och drar ett tungt lass idag. Tror vi behöver sitta ner och reflektera mer och kanske konsumera mindre. Jag ökar lyckan med att vistas i naturen, snittblommor, några få och lyxiga chokladbitar och jag blir glad av att ge någon annan några vänliga ord. Kram och trevlig helg!

  Karin 2016-02-12 10:27:13 http://www.vackertnaturligt.se
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Tack så jättemycket, jag blir oerhört glad för dina fina rader! Det låter som en fin balans. Och jag är enig, vi drar ett oerhört stort lass idag. Jag tycker att bördan blir lättare genom att prata och omge mig med varma unnsamma klocka och vackra kvinnor. Vänliga ord är alltid rätt. Ger man så får man… Kram och fin helg till dig! Julia

   juliak 2016-02-12 10:43:18
   Svara
 • Sååå vacker bukett Julia!
  Åh jag är kass på att unna mig något överhuvudtaget, är så fruktansvärt snål mot mig själv.. Men vardagslyx borde jag nog bli bättre på. Som du säger är ju vardagen den viktigaste att trivas i, den som man lever i den mesta tiden.
  Kram Anna

  Anna 2016-02-11 21:05:10 http://annasskattkammare.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh men ändring på det Anna! Bums! Du är värd det bästa. Nu. Så imorgon köper du dig en bukett krispiga tulpaner och två härliga magsin att bläddra i. Och choklad. KRAM!

   juliak 2016-02-11 21:33:31
   Svara
 • Åh vilket härligt inlägg! Man kan både känna och dela din vardagslycka! ♡

  Delar din inställning att var dag räknas och att vardagslycka är viktigt att prioritera. Här är det precis som för dig, blommor. Att komma in i hallen, hänga av sig jackan och möta buketten på köksbordet är ett underbart sätt att komma hem på. Vardagslycka är även att stiga upp extra tidigt och tända ljus och dricka kaffe ur en vacker mugg, alltid i sällskap av minst en katt och ibland med sällskap av morgonpigga barn. Och sen att åka iväg till ett jobb jag älskar. Med små människor. Dela deras värld. Och sen känslan av att få komma hem. Med barnen, tända ljus och att få ta del av deras dag.

  så vardagslycka; blommor, mycket tända ljus, kaffe, katter och barn.

  Önskar dig en härlig ny vardag! Kram från Jessika i det lilla huset

  Jessika 2016-02-11 20:28:27
  Svara
  • Svar på Jessikas kommentar.

   Oooh så fint du skriver! Jag ska ta efter dig med morgonlyckan. Är just nu bara så himla tröttis om morgnarna men att tassa upp själv i köket. Det är faktiskt höjden av mys. Kram och tack för en så härlig hälsning!

   juliak 2016-02-11 20:55:52
   Svara
   • Svar på juliaks kommentar.

    Vad roligt att höra! Att gå upp extra tidigt kan vara jobbigt men man får en lugn och skön start på dagen. I vårt lilla hus kan jag känna kaffedoften från sängen då min man åker precis innan jag går upp så nu när man varit trött under vintern har jag sniffat lite extra med näsan för extra motivation. Ha en fin helg!

    Jessika 2016-02-12 14:53:59
    Svara
    • Svar på Jessikas kommentar.

     Jag ska verkligen ta mig en funderare på det framöver. Himla glad för att du delade med dig. Detsamma till dig! Kram J

     juliak 2016-02-12 19:45:35
     Svara
 • Älskar med blommor!!
  Imorgon blir det till att köpa lite nya 🙂
  Kram kram Anna

  Ekenäsliv 2016-02-11 20:15:08 http://www.ekenasliv.se
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!