JULIA K

Fånga tillräckligt med sömn, semlor och en kommande lagerrensing!

IMG_4232

 

Godmorgon finaste!

Hoppas du har sovit gott? Det har jag. Jag har en ny rutin sedan en tid tillbaka. I n g e n  telefon i sängen. Och det är en himla bra grej om man som jag periodvis har lite svårt att fånga tillräckligt med sömn. Jag har som mål att sova 7 timmar och det lyckas jag numera med riktigt bra faktiskt. Telefonen gör så att jag gärna är vaken en lite längre stund och slökollar ditt och datt, Och iallfall så blir inte jag direkt rofylld eller avslappnad av alla intryck precis innan jag ska somna.

Men åh vet ni jag blev lite paff imorse när jag insåg ( efter ett gäng semmelbilder i instaflödet ) att det är ju för jösse namn älskade fettisdagen idag! Telefonen i sängen på morgonen däremot är heeelt ok för mig. Mysigt att ligga en stund innan det är dags att ta tag i dagen.

Så ja. Jag är aningens vimsig just. Vi får fira semmeldagen på fredag eller lördag istället. Och då ska jag baka de supergoda semmelmuffinsarna jag provade häromveckan och om någon önskar sig klassiska semlor så ska jag ordna med det också såklart.

Idag packar jag återigen avskedsordrar som mina fantastiska kunder gjort Alltså om ni bara visste den kärlek, värme, pepp och omtanke jag blivit överröst med dagligen den senaste tiden… Det är så så så fint! Tack.

Idag tar jag mig också an lilla lagret och kör en sista lagerrensing. Jag meddelar här när den är igång så håll utkik!

kram

Julia

Vill du också baka glutenfria semmelmuffins?

RECEPT GLUTENFRIA SEMMELMUFFINS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Yoga Julia 🙂 det är grejen! Har nyss börjat och det är ljuvligt! Att sträcka musklerna och töja och arbeta med musklerna. Och så rofylld man blir. Kanske vore något att göra innan läggdags? Jag gör det ibland på morgonen och på kvällen när barnen kollar Bolibompa. Det ger energi och samtidigt en ro i kroppen. Prova om du inte redan yogar. Det är väldigt bra kombination att yoga och springa. Jag lär mig genom youtube men har tänkt köpa mig någon fin bok.
  Ha en bra dag

  Maria 2016-02-09 09:53:36
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Alltså jag har provat men det var hundrafemtio år sedan. Minst. Då körde jag en superseriös kurs med skölja näsan och allt 😀 Men ja det kanske jag skulle ta och prova faktiskt… Finns ju olika appar för det där. Tack för tipset och pappen 🙂 Kraaam!

   juliak 2016-02-09 11:55:56
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!