Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Jag ska maxa dessa sista veckor…

IMG_4198

IMG_4231-tile

Glad fredag sötisar!

Jag har haft en grym arbetsdag. Och den känslan spar jag till nästa vecka. Jag ska verkligen maxa dessa sista veckor som egenföretagare på heltid med att göra saker som jag tycker om. Och tänker njuta av att fördela tiden precis som jag själv vill. Annars brukar jag vara en bra sträng chef mot mig själv hehe..

För en stund sedan så sken februarisolen så enormt vackert och jag passade på att ta en fredagsjogg. Underbar start på helgen. Jag joggar fortfarande mina 5 km men jag smider planer gällande den biten. Det är dags att steppa upp lite faktiskt och prova på nya distanser och sätt att springa på än det vanliga lunket. Som visserligen är himla trevligt. Men ändå. Utmaningarnas tid är här.

Nu är fredagsfeelingen på topp och jag ska hämta hem älsklingar och så passar vi på att fylla på kylen med godsaker inför helgen. Helgbukettens innehåll köpte jag ju redan i onsdags på Hötorget när jag var på vift inne i stan. Ni ser hur den blev. En typiskt väldigt spretig bukett alá Julia. Älskar!

Vad ska du hitta på i helgen?

Jag har planer på att baka ( återkommer med recept om resultatet blir bra, men jag antar att allt med Nutella blir bra väl? ), spela ett par omgångar Monopol och hoppas på att jag inte hamnar sist som jag a l l t i d brukar.  Och göra upp vårens och sommarens planer både jobbmässigt och privat. Listor är ju bara för underbart! Tycker jag. Att sitta tillsammans vid köksbordet och drömma och planera.

fredagspuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Håller med Helen, så söt topp och snygga jeans! Hm alltså, får kolla upp det direkt.

  Här blir det jobb hela helgen, jobbar innom vården och den tar aldrig ledigt.
  Men på söndag eftermiddag får jag helgmysa lite, kanske med grannen som fikabesök. 🙂

  Fortsatt trevlig helg till dig!

  Emma (@emmitas) 2016-02-06 15:57:43
  Svara
  • Svar på Emma (@emmitas)s kommentar.

   Tack snälla, Hm har många pärlor just nu! Åh så mysigt med söndagsfika och ledigt! Nej det är ju så med vården. Du är fantastisk! Och alla dina kollegor. Vilket jobb alla inom vården utför. Kram Julia

   juliak 2016-02-06 18:24:52
   Svara
 • Tack j! Jag tänkte att vi provar med Alfons första gången. Köpte ett Alfons lypsyl från Apoteket som hon ska få efter:) telma såg tzatziki filmen för någon helg sedan, den var jättebra sa hon. Ikväll blir det kantarellpasta med ett glas rött, också tänkte jag slänga ihop leilas chokladglass på banan å dadlar till efterrätt! Hejsvejs!/h

  Helen 2016-02-06 09:13:53
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Åh mys. Kantarellpaasta är en av mina avvisar alla gånger 🙂 Ha nu en riktigt fin lördag. Kram J

   juliak 2016-02-06 10:58:37
   Svara
 • Jag gick förbi dig härom veckan och sken upp och tänkte säga hej. Precis som när jag träffar en jag känner. Sen kom jag på att du har ju ingen aning om vem jag är! Konstigt det där. Jag känner det ju nästan som att jag känner dig när jag följt din blogg i flera år. Jag sa aldrig hej men nästa gång jag ser dig ska jag banne mig göra det. 🙂 Hoppas det går bra med nya jobbet! Kram

  Epona 2016-02-05 20:32:57
  Svara
 • Underbart fräscha bilder och sååå fin bukett! Får jag lov att fråga om vasen? Det är det svåraste som finns tycker jag, men den här föll jag pladask för. Trevlig helg!

  Edun 2016-02-05 19:02:54
  Svara
 • Fina du, söt topp. Som jag behöver såna kläder. Ny, kan jag hitta den nu någonstans? Ha en underbar helg, här blir det uteaktiviteter, blandat med kalasande och tänkte för första gången gå på bio med Hilma. Å lite vin och melodifestival. Kanske baka och göra lite mer fågelmat till småfåglarna om det hinns med.
  Kramelikram

  Helen 2016-02-05 16:37:47
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Åh mys! Vad ska ni se? Belle är världsvan med bio redan 😉 Men det blir nog så med två stooora syskon. Låter som en mysig helg för er. Du kan hitta top och jeans på HM och de är sprillans 🙂 Kram!

   juliak 2016-02-05 17:25:22
   Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!