JULIA K

Vad händer med gårdsbutiken och bloggen?

IMG_4189

Hej mina fina!

Vilken totalt omtumlande gårdag.

Tack tack tack! För alla hälsningar, mail, sms och ”farvälordrar”. Ni är bäst på alla vis, alla!

Många av er undrar vad som nu ska hända med bloggen och gårdsbutiken?

Ja men såklart fortsätter jag att blogga. Älskar! Er vill jag inte vara utan. Ni är ju en ovärderlig del av bloggen. Och att blogga är bland det absolut härligaste jag vet om. Så nej. Jag stannar kvar här hos er, på Metro Mode.

Däremot så kommer det att ske några förändringar. Kanske inget direkt märkbart drastiskt… Men i och med att nätbutiken stänger så kommer det att bli mindre av ”rena köptips” och det faller sig ju ganska naturligt. Jag vill att du som läser här ser mina bilder som inspiration. Köpställen kan liksom ta över ibland känner jag. Men jag ska nog finna den rätta balansen hoppas jag och ni är ju med och bestämmer och önskar! Jag förstår att många önskar få svar på inköpsställen, färgkoder och så vidare och för det allra mesta svarar jag på precis alla hälsningar jag får.

Jag kommer fortsätta att göra kommersiella samarbeten då jag älskar den formen av samarbeten där jag får sätta samman bilder och text till ett inspirerande tips till er och som samtidigt ”bär min blogg” och ger mig en inkomst för den tiden jag lägger ner.

Kort och gott, inga särskilt stora förändringar här.

Och gårdsbutiken då? Den som legat i dvala mest hela tiden sedan Belle föddes bortsett från tiden före jul förra året…Den ska få sig en uppfräschning. Sortimentet kommer att vara något mindre, jag ska ha kvar några få väl utvalda leverantörer. Jag vill satsa lite mer på trädgård och så hoppas jag att få bjuda på en och annan kanelbulle med jordsgubbssaft under äppelträden i vår lilla trädgård. Med andra ord, gårdbsutiken får leva vidare och jag får möjligheten att träffa er, puffa kuddar och pyssla om min alldeles egna lilla butik. Info kommer gällande öppettider framöver.

Mitt nya jobb innebär rakt av   d r ö m t i d e r   så jag kommer att ha tid över både för blogg, gårdsbutik och mina andra älsklingsintressen. Trädgården, träning och så drömmer jag om att ta tag i de där penslarna och linnedukarna som står och väntar. Nya tider. Ny energi. Och såklart får ni hänga med om ni vill? Jag måstebara själv få landa i allt nytt och just nu framförallt avsluta det som varit. Och de är inte lite att fixa med just nu kan jag lova…pjuh.

Än en gång. Tack. Jag är överväldigad av den värme och omtänksamhet jag blir överröst med. Det betyder enormt mycket för mig.  Det ger en fin, trygg och lycklig känsla.

kram

Julia

Ps, Lilla hjärtat Maja tar för sig mer och mer. Häromkvällen hoppade hon in genom vardagsrumsfönstret och hängde med oss en stund inne. Och ovan  ser ni henne på fågeljakt…

Annars så bor hon i växthuset. På en liten rottingsoffa. På soffan ligger en midnattsblå sammetskudde som hon kurar ihop sig på. Favvisplatsen. Älskade Maja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Lycka till med nya utmaningen!
  Kram

  Nina Vesterinen 2016-02-06 09:37:58
  Svara
 • Stort stort lycka till med dina nya utmaningar! Ska bli oerhört spännande och höra vad du ska hitta på. Du är en av de första som jag började följa när jag kom in i den här bloggvärlden för sex år sedan och är fortfarande en sv mina stora favoriter och inspirationskällor. Så glad att du fortsätter blogga så vi får njuta av dina vackra bilder och din härliga vardag.
  Stor kram

  Johanna 2016-02-05 19:46:15 http://www.villahaga-johanna.blogspot.se
  Svara
 • Tycker det låter som en alldeles underbar framtid, mer tid till det du älskar <3 Lycka till med allt och ser framemot att du fortsätter blogga, har följt dig till och från i många många år nu och tröttnar aldrig. Så himla mysigt att få ta del av ert liv, inredning och pyssel! Stor kram och all lycka till dig!

  LIVSGLITTER 2016-02-05 08:38:11 http://livsglitter.se
  Svara
 • <3

  Hannah 2016-02-05 07:45:30
  Svara
 • Lycka till med din nya utmaning! Vad du än tar dig an så gör du det med bravur! Du har inspirerat mig i många år. Tråkigt att nätbutiken läggs ner men jag älskar dagsutflykter så det får bli en kanske senare i vår mysigt till din söta butik, det var länge länge sen. Vesna

  V 2016-02-04 22:51:06
  Svara
 • Hej Julia!
  Oj vad det hänt mycket sen jag tittade in hos dig senast. Grattis och lycka till med nytt jobb! Fin katt ni skaffat. Och jätteskönt och roligt för oss att du fortsätter med blogg och gårdsbutik, funderade senast härom dagen på om jag skulle planera in en semester i sommar och besöka din butik. 🙂
  Kram Anna

  Anna 2016-02-04 22:18:39 http://annasskattkammare.blogspot.com
  Svara
 • Vilken lättnad att du kommer fortsätta blogga! Vad vore livet utan en daglig kik hos Julia liksom.
  Och nu när du bara har gårdsbutiken kvar så måste jag ju bara tvinga med mig familjen på en liten tripp till Björsta!
  Är så nyfiken på vad det är för jobb du fått men jag och min mor, som oxå är en trogen följare, har våra gissningar. 😉

  Önskar dig och familjen en fin helg och att du får landa lite nu. <3

  Emma (@emmitas) 2016-02-04 22:09:53
  Svara
  • Svar på Emma (@emmitas)s kommentar.

   Åh så himla fint skrivet, tack 🙂 Hihi ni har säkerligen alldeles rätt. Känns virrigt att börja jobba utanför hemmet. Efter ELVA år! Hjälp. Kram och fin helg! Julia

   juliak 2016-02-05 07:30:13
   Svara
 • Det låter ju jättebra, det blir fint att kunna fortsätta följa din fina fina blogg och spännande med förändring i arbetslivet.
  Stort lycka till.

  Kram från Ulrika

  Ulrika 2016-02-04 20:37:44
  Svara
 • Yay! Glad att du inte stänger gårdsbutiken (och framförallt att bloggen fortsätter). Jag och Emma såg ju så mycket framemot att komma och fika i vår! Ska bli så spännande att följa ditt nya äventyr!! Kramar Therese 🙂

  Therese 2016-02-04 20:08:53
  Svara
 • För mig är din blogg som att läsa ett magasin, ibland bläddrar jag lite förstrött och scrollar igenom ett inlägg, ibland lusläser jag allt. Precis som jag gör när jag läser en tidning. Dina bilder är fantastiska och ger glädje. Så jag hänger kvar, med eller utan butik, gör ingen skillnad för mig.

  UlrikaNynäshamn 2016-02-04 19:45:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!