JULIA K

Det är dags att säga hejdå…

dc74560fb9672da02152627baaba4c73_980x0_c_85_ns_v4

Ja nu är det dags.

Det är dags att säga hejdå…

Efter sju år. Av pirr i magen, hårt hårt arbete, lyckliga stunder, sena kvällar, hav av linnekuddar, väldigt mycket prassligt silkespapper och sidenband. Nya vänner och de absolut mest fantastiska kunder som man någonsin kan tänka sig.

Sju år med butik Julias vita drömmar. Ja det var verkligen en dröm. Som jag uppfyllde. Med hjälp av C. Det har varit det allra bästa tänkbara med tre barn. Att arbeta hemifrån med min dröm. Jag är så tacksam för dessa år. Barnen har fått en trygg grund och jag har alltid varit här. Precis alltid. Och de erfarenheter jag samlat är ovärderliga.

Jag kommer aldrig att glömma kvällen när jag öppnade butiken. Ordrarna trillade in en efter en och sedan dess har jag haft ungefär 3 orderfria dagar. På sju år. Det är h e l t fantastiskt.

Jag är lycklig och förväntansfull inför framtiden. Pirrig. Nervös.

Och så gråter jag i vanlig ordning. Här sitter jag med tårar som trillar…de trillar ju så lätt på mig.

Men jag har fattat beslutet och är nöjd med det. Beslutet har vuxit fram. Och jag har planerat och tänkt ut en lycklig framtid. Men jag gråter för att en tid i mitt liv snart är över. Att jag ska skiljas från något jag älskat. Och lagt ned precis hela mitt hjärta på.

Men så nu vet ni. Nya utmaningar väntar mig. Alldeles snart. Tills dess så har jag ungefär en miljard saker att ta itu med.

Nu ska jag susa iväg och skriva på papper för mitt nya jobb och därefter ta tag i paketpackandet för den här dagen. Som det ser ut just nu så kan ni om ni vill beställa varor i ett par veckor till innan jag stänger ned nätbutiken.

Tack till de finaste kunder som någonsin funnits!

Kram Julia

 

Ps, Om intresse finns av att ta över nätbutiken som är väletablerad sänd då iväg ett mail till [email protected] .

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
39kommentarer
 • Hej
  Vad synd! Försvinner även din riktiga butik?
  Skall just öppna en webbshop, orkar jag? Vågar jag? Blir mer orolig nu när du lägger ner…,
  Lycka till!

  Ulrika 2016-02-04 14:15:00
  Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   Hej Ulrika,
   Jag startade nyligen en shopp.. Vore intressant att höra mer om dina planer 🙂
   Lycka till,
   Kram

   Karin 2016-02-04 21:02:05 http://levareko.se
   Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   Nej men du, var inte orolig! Jag har haft min butik i sju års tid och väljer att lägga ner av andra orsaker än att den inte är lönsam. Kram och lycka till! Det är jätteroligt att driva nätbutik.

   juliak 2016-02-04 14:45:58
   Svara
 • Neeeej!! Åh herregud va jag kommer sakna din butik Julia! Men roligt och härligt med nåt nytt, jag förstår precis. Stor kram från en stammis!

  Karin 2016-02-04 13:14:09
  Svara
 • Stort kliv ur något tryggt, in i något nytt som kommer bli fantastiskt! Du är bäst <3

  Hannah 2016-02-04 12:09:44
  Svara
 • Åh vad jag kommer sakna din butik! Du är en stor inspiration till heminredning och jag älskar ditt fina hem. Men man ska följa sitt hjärta och göra det som känns rätt! Stort lycka till till dig! Hoppas man kan fortsätta att följa dig och din fina familj på bloggen och Instagram. Kram!

  Carro 2016-02-03 21:17:26
  Svara
 • Åh vad tråkigt att höra! Du är en stor inspiration till heminredning och jag älskar ditt hem! Men man ska göra det man känner för och följa sitt hjärta. Stort lycka till till dig! Jag hoppas man får fortsätta följa dig och din fina familj på bloggen och Instagram. Stor kram Carro

  Carro 2016-02-03 21:05:21
  Svara
 • Varmt lycka till med nya jobbet! Spännande och en ny fas i livet! Jag hoppas verkligen och innerligt att du inte slutar blogga för då kommer jag grina!!

  Kram från en trogen läsare 🙂

  Jessica E 2016-02-03 19:47:47
  Svara
 • Åh..din mysiga webbutik och butik, verkligen en inspirationskälla som har gett mig många nya idéer under åren.

  Lycka till! Kram

  Maria 2016-02-03 19:15:06
  Svara
 • lycka till med framtiden, kommer sakna butiken men hoppas att bloggen blir kvar..? Kram a

  Anna 2016-02-03 19:13:14
  Svara
 • Men det är vi som ska tacka dig.
  Tack för att du förgyllt så många stunder i mitt liv.
  En kopp kaffe och dina inspirerande bilder kan få vilken grå dag som helst att blomma.
  Allt har sin tid, och stort lycka till.
  Kram

  magdalena 2016-02-03 19:09:38
  Svara
 • Åh Julia! Grattis till dina nya planer!
  Men blir lite gråtmild och darrig, för jag har inte hunnit till din butik! 🙂 Bara handlat på nätet. Men kommer du ha öppet i gårdsbutiken någon gång mer? 🙂
  Lycka till med allt <3

  Sofie Forsgren 2016-02-03 13:39:01
  Svara
 • Hei Julia.

  Pitkästä,pitkästä aikaa kirjoitan sinulle muutaman rivin. Nykyään tulee kommentoitua enemmän instaan, vaikka seuraan ja olen seurannut blogiasi alusta asti, aina tähän päivään saakka.
  Olet tuonut elämääni lisää kauneutta, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Kiitos Julia. Olen aika rakastanut blogiasi, jonka olen lukenut ehdottomasti aina ensimmäisenä. Siis suosikkini…

  Ihanaa, että sinulla on uusia haasteita elämässäsi ja saat käyttää lahjojasi, joita sinulla on. Tosin se on surullista, että verkkokauppasi loppuu ja uskon että se on surun aihe elämässäsi. Sillä olet kaiken intohimosi siihen laittanut. Belle, Elle ja Noel ovat todellakin saaneet kasvaa turvallisessa, lämpimässä kodissa, jossa olet ollut läsnä. Saat olla siitä ylpeä. Kaikilla äideillä ei siihen ole mahdollisuutta.
  Mutta uskon, että jokaisella vaiheella elämässä on tarkoituksensa. Olet antanut meille muille paljon inspiraatiota, esteettisyyttä ja jakanut elämäsi ilon ja surun aiheita.
  Toivon myös kuten muutkin, että saamme kuulla sinusta vielä. Jatkatko blogiasi, sitä en tiedä, mutta sydämestäni toivon että jatkat…..

  Teet kaiken mitä teet sydämelläsi ja se on Julia tärkeintä.
  On ollut ilo saada olla ystäväsi. Kiitos, että olet sinä.

  Lämpöisin ajatuksin Kirsi Naantalista

  Kirsi Lampinen 2016-02-03 13:37:59
  Svara
  • Svar på Kirsi Lampinens kommentar.

   Voi Kirsi, så vackert fint och varmt skrivet. Tack så väldigt mycket. Det har varit härligt att ha dig med på den här resan och jag är så tacksam och stolt för det du skriver. Wow! Tämä on yksi vaiken mutta samalla helpoin päätös elämässäni. Ja ihan kusin sanot. Allt har sin tid!

   Monet halit!

   Julia

   juliak 2016-02-03 20:45:23
   Svara
 • Å förstår att det känns sorgligt…
  Men förstår samtidigt att det är väldigt slitigt.
  All lycka i dina nya äventyr!
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2016-02-03 13:31:45 http://www.ekenasliv.se
  Svara
 • Hej Julia! Åh vad jag kommer sakna din butik!! Har köpt så mycket fint av dig genom åren, allt så välpackat och med det där lilla extra:) Stort lycka till i framtiden nu!
  Kram och tack för all inspiration, både i butiken o på bloggen:)

  Jenny 2016-02-03 13:22:27 http://[email protected]
  Svara
 • Grattis till nya jobbet! Vad det än må vara. 🙂 men stackars oss ”dina kunder” haha.. Tack för en underbar butik.! Hoppas att du fortsätter blogga. Lycka till!

  Anna 2016-02-03 11:57:58
  Svara
 • Men oj …önskar dig all lycka till på ditt nya jobb som säkert säkert är superintressant. Vi får väl snart veta?
  Kram Liselott

  Liselott 2016-02-03 10:58:55 http://Systervit
  Svara
 • Hej!
  Men nej så tråkigt:((( du som har det mest finaste och inspirerande sakerna i fantastiska bilder. Hoppas du kommer fortsätta ge oss dina fantastiskt inspirerande bilderna i bloggen. Och lycka till med ditt nya äventyr!

  Malin 2016-02-03 09:46:45
  Svara
 • Spännande för dig! Lycka till och hoppas vi snart får veta vad det är för nytt spännande jobb du ska börja på.
  Men snälla säg att du inte ska sluta blogga!!!

  Jeanette 2016-02-03 09:31:06
  Svara
 • Åh, fina du. Jag är också lättgråtig och sitter här alldeles rörd. KRAM till dig, du fina människa, och All Lycka Till! <3

  Emmeli 2016-02-03 09:29:26 http://www.lillafrunsdagbok.se
  Svara
  • Svar på Emmelis kommentar.

   Preggogråtet är liksom sådär helt hejdlöst okontrollerbart också haha. Tusen tack kära du. Detta kommer att bli världsbra. Ska bara ta mig genom februari. Sedan blir det bra. KRAM

   juliak 2016-02-03 10:10:23
   Svara
 • Åh Julia, vad sorgligt för oss men spännande och pirrigt för dig. Hade precis tänkt maila dig om du var sugen på lite keramik. Snyft, snyft… Stort lycka till med allt. Kram Annika

  Annika 2016-02-03 09:28:02 http://www.spangakrukmakeri.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!