JULIA K

Att göra saker som man drar sig för…

IMG_4126

IMG_4118

IMG_4117

IMG_4115-tile

IMG_4124

IMG_4121-tile

Ljuvliga snittisar från torget som nu är en väldigt spretig bukett alá Julia, krassligt hjärta i soffan och en så himla fin vit bomullstop som jag hittade till mig själv från Zara. Tänker bära den till jeansshorts i sommar. 

Ja men hej hej vabruari som det så vackert kallas!

Av oss med små älsklingar.

Idag var jag inne i stan på ett par ärenden. Huvudärendet var ett läkarbesök som jag dragit mig för. Typ i flera år. Inget avancerat, mer än att kolla av födelsemärken hos en hudläkare och det gick bra. Inga konstigheter. Som jag inbillat mig… Det är lite typiskt mig att dra mig för att göra just sådana saker. Men februari är tillägnad sådant för sen kommer jag inte att ha tid på samma sätt. Så på torsdag ska jag till tandis för att byta ut en skena jag haft bakom tänderna sedan tandställningstiderna. Vill ju inte gärna att tänderna ska flytta på sig…

Hmm vad ska jag mer hitta på för otäckt tro. Cellprov kanske…? Ja så får det bli. Det var allt för många år sedan…

Tycker ni också att det är sjukt obehagligt med vissa sorters läkarbesök? Inbillar er diverse åkommor men är ändå livrädda för att ta reda på sanningen? Eller är det bara jag som är så harig med lätt hälsoångest…?

Nåväl. Efter läkarbesöket så strosade jag genom stan och passade på att handla snittisar på hötorget, kvällsmiddag och kolla in lite kläder. Tänkte mysa till det med en utelunch och precis i samma stund ringde Elles fröken. Sååå typiskt. Att jag var så långt borta. Lilla hjärtat hade blivit sjuk bara sådär så jag släppte allt och susade hem det snabbaste jag kunde. I vanliga fall är jag ju hos barnen på fem minuter men inte just idag. Stackars Elle! Alldeles blek och feberfrossig. Så nu ligger hon nedbäddad i soffan.

Rabarbersaft, glasstrutar och vila är det som gäller nu.

Hoppas ni har en kryare tisdag!

kram

Julia

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Krya på dig Elle! Och JA Julia, så bra att göra testerna, heja!

  Hannah 2016-02-04 12:11:22
  Svara
 • haha känner igen mig precis! är lite hypokondrisk och får för mig att jag har olika åkommor men drar mig för att kolla upp det! toppen att göra cellprov, det ska alla göra regelbundet =)
  krya på dig!
  kram

  mybraceletbox 2016-02-03 14:13:20 http://www.mybraceletbox.devote.se
  Svara
 • Stackars liten som är sjuk 🙁
  Hoppas hon kryar på sig snart!

  Hmm, nä inte direkt.
  Jag går på alla kontroller jag blir kallad på.
  Jag har varit svårt sjuk (AML, leukemi) så jag är noga på att gå på alla kontroller.
  Sjukvården finns till för oss alla och de vill att man söker deras hjälp när man behöver den.
  Så tveka aldrig.
  Gå inte och fundera, utan ring och kolla upp något du oroar dig för är mitt råd <3
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2016-02-02 15:45:11 http://www.ekenasliv.se
  Svara
 • Känner igen det där med att dra sig för saker som känns obehagliga. Själv har jag undvikit att köra bil i 10 år på grund av körrädsla men nu har jag fått nytt jobb som jag måste ta bil till. Gruvar mig men det är bara att ta tag i det.

  Sanna 2016-02-02 15:25:19
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Ooooh!Jag älskar inte heller att köra bil men gör det och parkerar toksvettig inne i stan med en stor bil…hjälp alltså. Men ja, det är bara att göra. Hejja dig som tar dig an dina rådslår! Det kommer att gå TOPPEN de vet jag. Kram J

   juliak 2016-02-02 16:02:36
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!