JULIA K

En dag med de finaste tjejer jag vet om.

Ja idag har jag haft en dag med de finaste flickor jag vet om. I hela världen. Vi tog en dag sådär på tumis. Jag, Elle och Belle. I Sickla som faktiskt är ett av de allra bästa köpcentrum som finns i stan. Det finns större, nyare, och lyxigare sådana men Sickla är liksom Sickla tycker jag.

Vi och knattebio. Alfons Åberg kan liksom aldrig bli fel. Med vaniljlatte, chips, pastelligt bilgodis och en burk med favvischips. 

Efter bion tog vi en shoppingrunda. Jag köpte mig ett par jeans, en tisha och strumpor. Det där med strumpor alltså. Inget jag bär frivilligt men nu behövs det visst lite strumpor till mitt nya liv hehe. Så det fick det bli. Jag trippar ju helt omkring barfota härhemma…eller i ett par tossor om det är vinterkyligt. Vilket det såklart kan vara i ett hus som är så gammalt som vårt.

Här ser ni iallafall lite av dagens shopping. Jag kan varmt rekommendera Madaemoiselle Osieau som högläsning för små älsklingar. Mina blev lika tagna som jag av fröken Osieau och hennes världscharmiga liv och idag köpte vi den andra delen och målarboken till. Parisfeeling delux! Och så valde Elle och Belle varsin fluffig rosa tröja och nyckelringar. Allt köps i dubbel uppsättning numera. Liten vill göra som stor. Såklart.

 

IMG_4090 IMG_4095

 

Hej mina fina!

Hoppas lördagen varit härlig. Vad har du hittat på idag?

Nu ska här nattas älsklingar och så väntar en hög olästa magasin och minsta skålen godis. Måste komma i fas efter julens utsvävningar…

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilken härlig dag och jag kan bara hålla med om att älska Sickla!!! Min favorit också! Lite småstadsputtrigt med inte bara de stora kedjorna utan lite annat också. Inte flera våningar utan ett plan och flera hus..

  Själv var min lördag helt ok men inte kanske till 100 % som jag hade velat…Började med att storstäda dagis (har föräldrakooperativ), segt innan men skön känsla efteråt när ens område man blivit tilldelad skiner och luktar gott. Efter den pärsen var det barnens val som blev en tripp på Polismuseet på Djurgården. Barnen älskar det men mamman är inte lika begeistrad… 2-åringen höll vi på att inte få hem för han ville bara sitta och ratta polisbilen som finns för barnen att leka med..Vi får köra Sickla nästa helg 🙂

  Jessica E 2016-01-31 18:44:55
  Svara
  • Svar på Jessica Es kommentar.

   Eller hur, småstadsputtrigt och mysigt. Åh dit har vi inte varit faktiskt, polismuseet.Tror vi avstår 😉 Kram och fin första februari! Julia

   juliak 2016-02-01 07:39:56
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!