JULIA K

Livet är upp och ner!

IMG_4043 IMG_4044 IMG_4047

Hej sötisar!

Alltså jag är alldeles upp och ned idag. Heeeelt! Det ömsom pirrar till i magen ömsom så går det som ett sus genom kroppen som är rakt igenom fylld av rädsla. Jag har ju så så så svårt med förändringar. Men den här förändringen. Kan komma att bli en av de bästa i mitt liv på mycket mycket länge.

Och så är det så så trist att jag inget ska berätta något för er riktigt ännu. Men snart så. Allt ska få landa lite och min känsliga själ ska få ta igen sig lite haha.

Men idag ska jag jag ge er ett fiffigt och piffigt blomtips. Om ni som jag bor på landet och saknar tjusiga blomsterbutiker i närheten.

Vi har visserligen några blomsterbutiker men där finns dessvärre aldrig några buketter som faller mig i smaken och bland snittisarna är utbudet också mycket skralt…

På Ica brukar det finnas färdiga buketter. Ni vet sådana som har cellofan om sig i någon anskrämlig färg, ofta med rosor, tulpaner,  brudslöja, något grönt och så alltid alltid ormbunksblad ( ryyys ) runt. Inte så kul alls tycker jag. Men jag brukar köpa dessa buketter ändå då det liksom inte finns något annat skoj. Särskilt inte när torghandlaren håller stängt för säsongen. Jag köper alltså en sådan färdig tråkbukett på Ica, o c h en mindre bukett med endast rosor eller tulpaner. I en annan färg. Och så hivar jag ormbunkarna, cellofanen och gör en egen spretig bukett alá Julia.

Nu ska jag susa iväg med barnen till Taekwandon. Jag tar mig en joggtur under tiden de tränar. Tänk snart snart kommer ljuset och då kommer springturerna kännas så mycket lättare!

kram

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Livet alltså, ibland lite för spännande. Kan ju vara himla fint i samma veva, men jag förstår precis vad du menar; jag är också en riktig känslomänniska. Som i våras när vi bröt oss loss från fem år av liv i Norrnorr, flyttade, köpte loss en stor gård och hej och hå. Ibland får man bara hänga med liksom <3 Allt gott till dig, fina du! <3

  Emmeli 2016-01-27 18:25:52 http://www.lillafrunsdagbok.se
  Svara
  • Svar på Emmelis kommentar.

   Jaa och allt brukar bli bra. Förändringar är bara så himmelens svårt för mig men ja. Detta blir bra. Känner mig barnsligt pirrig 🙂 Ni var modiga! Vi flyttade från stanstan, det vill säga sthlm hit till Björsta. Visserligen tar den 25 min in till stan men ja, för oss var det ett STORT steg. Som vi aldrig ångrat. KRAM

   juliak 2016-01-27 19:59:10
   Svara
 • Barn nummer 4 såklart! 🙂

  Lisa 2016-01-27 10:08:54
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hihi nej inte barn nummer fyra. SÅ spännande ska vi inte ha det här. Just nu iallafall 😉 Kramar!

   juliak 2016-01-27 11:27:11
   Svara
 • Vad spännande! Men vet precis vad du menar med att ha en känslig själ : )
  Tipset med buketten tar jag till mig. Ha en fin onsdag!! Kramar

  Emma B 2016-01-27 06:53:52
  Svara
 • Vad roligt Julia, om det känns bra mestadels såklart! Väntar med spänning tills du vill berätta 🙂 Ha en bra tisdag!

  Alexandra Eriksson Hörlin 2016-01-26 11:21:32
  Svara
 • Åh håller tummarna för att det pirriga tar överhanden! Ska du börja jobba som lärare igen? Eller har ni hittat ett nytt boende? Är så nyfiken 😀

  Jessica E 2016-01-26 09:08:08
  Svara
 • Du är för go du, finaste lilla Julia. Kram Inger

  inger 2016-01-25 21:23:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!