JULIA K

En ledsen dag.

IMG_3972 IMG_3984-tile IMG_3980 IMG_3988 IMG_3991-tile

Vad jag s k u l l e ha burit på Formex.

Jeans Gina Tricot, en tunnstickad marinblå tröja med v-ringning baktill, nagellack i en galet fin korallig nyans från Essie, väska Mullberry, spetsiga mörkblåa ballerinas  Oasis, handcreme Meraki och min bästa accessoar genom tiderna en guldklocka i precis lagom stor model som jag fick i en pushpresent efter Belles födelse. En klocka kan nästan göra en hel outfit tycker jag.

Hej fina!

Tusan så ledsen jag varit idag.

Jag hade ett oändligt efterlängtat dygn att spendera med Terese som skulle äga rum med start imorse. Vi skulle göra Formex, finlunch, middag på något tjusigt ställe, övernattning inne i stan och förmiddagsshopping i favvobutikerna. Hade längtat längtat längtat!

Så blev det inte.

Istället tog jag tag i den pestiga bokföringen och promenerade sjukt många raska varv runt åkern för att komma upp i mina dagliga 10 000 steg. ( Det är ett av mina dagliga mål att komma upp i, m i n s t ). Jag har en liten runda runt åkern precis utanför huset där barnen kan se mig från vardagsrummet. Himla bra faktiskt så kan jag röra på mig oavsett om barnen är med eller inte.

Till nästa vecka önskar jag lite kryare tider.

Näe. Känner mig knappt pepp på största godisskålen och högen med magasin ens. SÅ besviken och deppig över planerna som spolierades totalt. Jag som träffar Terese så oerhört sällan och Formex är ju underbart roligt. Så svårt att få ihop livet ibland.Nåväl. Ska piffa lite med fredagsbuketten och fixa lite fredagsmys.

Imorgon är en alldeles ny dag.

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Suck vad trist. Men som de ovan skriver går ju tiden så fort, snart myser du runt och botaniserar på augustimässan <3

  Hannah 2016-01-24 10:38:50
  Svara
 • KRAM!

  Jessica E 2016-01-23 23:12:18
  Svara
 • Hej! Jag undrar var du köpt de fiiina skorna. Var det länge sedan? Kan inte hitta dem… Tråkigt när man tvingas ändra på en mysig plan. Låter bra att du har den att se fram emot till hösten! Må väl! Bästa hälsningar Therese

  Therese 2016-01-23 21:47:06
  Svara
 • Ja det är så synd om dig. Skulle åxå heller tagit tag i bokföringen och gått 10 000 steg eller kanske 10101 steg, vad vet jag. Hellre det än att gå på Formex. 😀

  Kicki 2016-01-23 08:10:23
  Svara
 • Kunde inte carlos varit hemma med barnen?! Låter väldigt orättvist att du fick skippa formex!

  sonny 2016-01-22 23:00:28
  Svara
  • Svar på sonnys kommentar.

   Livet är orättvist ibland 😉 Nej det gick inte. Men jag har så gulliga leverantörer som hjälpt mig att styra upp med mina ordrar inför våren så den biten är fixad. Och så siktar jag på Formex i augusti istället med samma väninna, och den gången så kan nästan inget stoppa mig 🙂 Kram och fin helg!

   juliak 2016-01-23 14:47:42
   Svara
 • Stackars dig, finaste lilla JULIA? Ja ibland kommer livet emellan ,det år inte alltid det blir som msn tänkt sig. Men vet du, tiden går så fort. Snart är det dags igen för former. Då är du säkert på plats. Kram Inger

  inger 2016-01-22 22:15:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!