JULIA K

Vårens färgskala!

IMG_3913 IMG_3914 IMG_3916 IMG_3918 IMG_3921 IMG_3922 IMG_3925 IMG_3928 IMG_3931 IMG_3934 IMG_3935 IMG_3942 IMG_3943 IMG_3945 IMG_3946

Hej sötisar!

Idag har jag lite vårkänslor. Ja inga riktiga på det sättet då det är supersupervinter ute just nu utan så mer sådana drömmiga. Har bläddrat genom en trave med kataloger från mina leverantörer och då är det lätt att man får den där vårfeelingen.

Hemma hos oss kommer våren att gå i blåa, gråa och rosa nyanser. Och fräscht vitt.

Himla har i vanlig ordning tagit fram makalöst vackra nyanser av mina absoluta favoritfärger och till min stora stora stora lycka så är färgen Chalk tillbaka igen. Det är den vackraste färgen som jag någonsin sett. Och jag har såklart lagt en order hos Himla med textilier i just den färgen!

Nu när julen är undanstädad så känns det sådär härligt fräscht och cleant härhemma. Lite lite vår har jag gjort i köket men annars så väntar jag med spänning på att vårnyheterna trillar in och eftersom jag rensat ( rensar ) så flitigt tänker jag mig en hel del nytt. I form av kuddar och kökstextilier bland annat..

Till veckan väntar Formex och jag har gått in en slags vårbubbla och planerar inköpen och är så pepp på att få göra vår i butiken.

Förutom att bläddra i kataloger och lägga ordrar så har vi åkt skridskor på den lilla sjön på åkern. Vilken lycka! Det må vara kallt men vilken fantastisk vinter alltså.

Nu ska jag göra sådana söndagssysslor ni vet. Packa iordning gympapåsar, förispåsen ska vara fylld med kläder och så. Vardagsveckoförberedelser helt enkelt. Till middag, pasta med kantarellsås. Enkelt, smarrigt och så tycker jag att egenplockade kantareller är superlyxigt att ta fram under vintern och njuta av.

 

Hoppas din söndag varit vacker!

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så fint!! Ser fram emot att få se vårens inköp! Vår är väl för underbart efter lång och mörk vinter!? Bra med snö som lyser upp ändå. 🙂

  Anki 2016-01-18 16:03:19
  Svara
 • Gud vad fint! Och gud vad jag saknar att sitta i Björstaköket och mysa <3

  Hannah 2016-01-18 14:02:04
  Svara
 • Hej! Fina bilder! Varifrån Kommer det lilla avlatningsbordet med marmorskiva? Tack på förhand! Anna

  Anna 2016-01-17 22:25:53
  Svara
 • Ser fräscht och fint ut bello.
  Kram:Nina.

  Nina Vesterinen 2016-01-17 19:26:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!